«Pilvede all» uus hooaeg alustab: armastuse pärast tuleb minna ühel tegelasel sõtta!

Naine
Copy
"Pilvede all" võtted, Elisabet Reinsalu, Rita Rätsep, Liis Haab, 05.08.2019, Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
"Pilvede all" võtted, Elisabet Reinsalu, Rita Rätsep, Liis Haab, 05.08.2019, Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp Foto: Kanal 2

Täna õhtul kell 21.30 jõuab Kanal 2 eetrisse hittsarja «Pilvede all» uue hooaja emotsiooniderohke avaosa. Armastuses ja sõjas vahendeid ei valita ning vahel tuleb ka armastuse pärast sõtta minna. Üks tegelastest on selleks igatahes valmis!

Kas relvadeks valitud väiksemad ja suuremad valed aitavad kaasa romantilise suhte tekkimisele, saame näha juba avaosas. Kertul on emotsionaalse Siiri ohjeldamisega tükk tegemist, kuid ka tema enda hinges tärkavad soojemad tunded. Erik on pikalt ära olnud ning Kertu ootab pikisilmi nende kohtumist. Paraku on hoopis Andres see, kes tuleb ootamatute uudistega. Erikuga aga näib olevat midagi juhtunud...

Mari naudib oma tõusujoones kulgevat karjääri, kuid sagedased väliskomandeeringud ei meeldi Indrekule, kes tunnetab, et naine on temast eemaldumas. Indreku hirmudel ei ole siiski alust, kuid nagu öeldakse - mida kardad, seda saad. Ja juba üsna pea!

Haapsalus on suvi kulgenud rõõmsas meeleolus, sest nii Kertu kui Mari lapsed on Alberti ja Sirje juures. Kui poisid naudivad puhkust, siis tüdrukud on Sirje oma külalistemajas tööle pannud. Kas teismeliste töökasvatus ka vilja kannab ning kes kelle tegelikult proovile paneb, saame näha juba avaosas.

Uus hooaeg toob ekraanile kõik vanad lemmikud, sekka mõne ka nende seast, keda pole ammu näha olnud. Ja loomulikult üllatab uus hooaeg ka uute kõrvaltegelastega!

«Pilvede all» uue hooaja avaosa juba täna õhtul kell 21.30 Kanal 2-s!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles