Nende trikkidega saad juuksed ka ilma tangideta siledaks

Naine
Copy
Beyonce
Beyonce Foto: Ian West / PA Wire/PA Images

Sirgendajate ja koolutustangide kuumus mõjub juustele pikapeale päris kurnavalt. Õnneks on olemas ka alternatiive, millega saab peaaegu sama hea tulemuse. 

Tõsi, looduse poolt tugevalt lokkis või kräsus juukseid ilma kuumuseta sirgeks ei saa, kuid kui su lokid on pigem kerged või keskmised, siis toimivad need meetodid küll, kirjutab Freundin.

Optimaalne hooldus

Et juuksed ilusasti siledaks saada, peaks juba duši all kasutama spetsiaalseid šampoone ja palsameid, mis muudavad juuksed sirgemaks. Lõpetuseks võid kasutada ka siluvat kreemi, maski või seerumit. 

Õige rätik

Juuste ettevalmistamiseks tuleks lasta neil õhu käes kuivada. See on kõige säästvam variant. Pärast juuksepesu tuleks kasutada eriti imavat käterätikut ja vajutama ülevalt allapoole. Ära keera rätikut turbaniks. Juuksed saavad muljuda ja võivad katkeda. 

Pidev kammimine

Üks (veidi ajamahukam) variant siledate juuste saavutamiseks: kammi peenikeste kammipiidega kammi abil juukseid nii kaua, kuni nad on kuivad. Nii ei saa kuivamise ajal lokke tekkida. Otsad keeravad ikka kergelt lainesse — neid võid pärast geeli või juukselakiga vormi ajada. 

XXL-rullid

Rullidega sirged juuksed? Jaa, kui kasutad õigeid. Osta poest kõige suuremad saadaolevad lokirullid. Nende läbimõõt võiks olla vähemalt 8 sentimeetrit. Pane rullid pähe, keera salgud ümber ja lase kuivada. 

Foto: Thomas Hiller / PantherMedia / Thomas Hiller

Külm õhk

Kuivamisprotsessi kiirendamiseks võid kasutada ka fööni. Sel juhul aga kasuta külma õhku, mis ei kahjusta juukseid, aga kuivatab siiski. 

Kerimismeetod

Lõuna-ameeriklannad on aga veendunud «Toca»-meetodi headuses. Selleks seotakse niisked juuksed tihkelt ümber pea, kinnitatakse ja lastakse öö läbi kuivada. Vaata ka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles