Meestele: 9 märki, et sa oled emotsionaalne tampoon

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Podcasti «Savage Love» helistas 24-aastane mees, kes kurtis, et tema eks helistab talle nõu küsimiseks pidevalt, samas kui tema enda kõnedele ei vastata mõnikord kuude kaupa.

Mees loodab, et kunagi on nad jälle paar, kuid samas on tal juba uus naine, kes talle väga meeldib. Eks näib seda tajuvat ning on taas tihedamalt suhtlema asunud. Dan Savage soovitab mehele lihtsalt: «Ära ole tema emotsionaalne tampoon.»

Me kõik oleme sellise mehega kohtunud, kuid seni ei olnud nähtusele head nime. Et sulle ei langeks selline saatus, toob The Firsky välja märgid, et sa oled muutunud emotsionaalseks tampooniks.

  1. Enamik kõnesid su sõbrannalt saabuvad öisel ajal – kui ta on juba purjus ja vajab, et keegi ta koju sõidutaks.
  2. Sa arvad, et oled deidil, kuid tüdruk pakub sulle teenete eest raha.
  3. Sulle öeldakse pidevalt, et sa oled suurepärane kuulaja, kellele saab öelda kõike. Sa pead seda (ekslikult) romantilise huvitatuse märgiks.
  4. Enamik inimesi pole emotsionaalselt väga kättesaadavad, sina oled aga liiga kättesaadav. Sa oled nagu tunnete kolme X-ga Maxima, kust naine saab hunnikutes seda, mida soovib.
  5. Sa tahad öelda «Kas me võiks rääkida?», aga sinu suust tuleb hoopis välja «Palun ära jäta mind, ma armastan sind rohkem kui maailma ennast».
  6. Su eks helistab sulle, et rääkida oma uuest kutist ja sa arvad, et see tähendab, et sina ja tema olete varsti jälle koos.
  7. Sa ei seisa enda eest, kui naised sind ära kasutavad.
  8. Su tüdruksõber annab sulle iga päev nimekirja asjadest, mis sa ära pead tegema ja enamasti on need ebameeldivad, näiteks kassi liivakasti koristamine.
  9. Naine ütleb: «Meie vahel on kõik läbi.» Sina mõtled, et see tähendab: «Kuni homseni.»
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles