Minikid – kõik vajalik beebile ja lapseootel emale

Copy
Foto: ESSA OÜ

Minikid on juba kümme aastat lastetarvete turul tegutsenud Läti kauplusekett ning mullu novembris avati esimene pood Eestis T1 Mall of Tallinn kaubanduskeskuses. Tootevalikus on kõik vajalik nii lapseootel emadele, imikutele kui ka väikelastele. 

Minikid sortiment võtab silme eest kirjuks, sest see on tõepoolest lai ja mitmekesine. Poest leiab kõik tarviliku nii imikule kui ka väikelapsele, lisaks on kaupu lapseootel naisele ja värskele emale ning isegi teismelistele. «Me ei keskendu premium-klassi toodetele, vaid pigem püüame sortimenti kaasata hea hinnaga ent kõrge kvaliteediga kaupu,» räägib Minikid kaupluse juhataja Aleksandra Kalinauskas ning lisab, et poes on brände nii Inglismaalt, Austraaliast, Ameerikast, Poolast, Leedust, Lätist, Bulgaariast kui ka Prantsusmaalt ning valik täieneb pidevalt.

Foto: ESSA OÜ

Minikid teeb koostööd ainult nende ettevõtetega, kelle tooted on kvaliteetsed ja täiesti ohutud. Müügil on sellised tuntud ja populaarsed kaubamärgid nagu Joie, Doona, ValcoBaby, Bumbleride, Trunki, Tako, Djeco, Le Toy Van, Avent, Tommee Tippee, Dr. Brown's, Nuk, Canpol, Medela jne. Tänu heale ja pikaajalisele koostööle tarnijatega pakutakse Minikid kaupluses mitmeid tooteid konkurentidest madalama hinnaga, räägib Kalinauskas ning rõhutab, et parima sortimendi pakkumiseks hoitakse lastetarvete turul pidevalt silma peal.

Kauplus on tõeline varakamber, sest sealt leiab kõik vajaliku alates vankritest, jalutuskärudest ja turvahällidest kuni lastemööbli, beebi hooldusvahendite ja riieteni. Otseloomulikult on Minikid kaupluses ka kirev valik mänguasju ning tarvikuid ühe toreda lastele mõeldud peo pidamiseks.

Foto: ESSA OÜ

Ehkki T1 Mall of Tallinn kaubanduskeskuses avati Minikid pood eelmisel aastal, on populaarne e-pood tegutsenud juba kolm aastat ja kataloogis on enam kui 30 000 toodet. Internetipoes šoppamine on väga lihtne. Pärast kasutajaks registreerumist on tooteid võimalik otsida vanusegruppide või erinevate kategooriate järgi ning tasuda saab pangalingi kaudu. Kaubale on võimalik järele tulla poodi, tellida need pakiautomaati või kulleriga koju. Kui tellimus ületab 50 eurot, siis on kohaletoimetamine Tallinna piires tasuta.
 

Foto: ESSA OÜ

Ettevõtte meeskonda kuuluvad pikaajalise kogemusega kvalifitseeritud spetsialistid, kes oskavad jagada kasulikku ja asjatundlikku nõu. Kui mõnda soovitud toodet laos ei ole, siis pakuvad abivalmis teenindajad kliendile samaväärseid alternatiive. Samuti on alati võimalik pöörduda Minikid klienditoe poole.

Miks valida Minikid?

  • Mitmekesine ja lai tootevalik
  • E-poes üle 30 000 toote
  • Kõik vajalik beebile, väikelapsele ja titaootel naisele
  • Professionaalsed ja abivalmis teenindajad
  • Kiire kohaletoimetamine üle Eesti
  • Hea kvaliteet soodsa hinnaga

Uurige lähemalt: www.minikid.ee

Copy
Tagasi üles