Mees leidis petva naise ülestunnistused populaarsest internetifoorumist

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Jeff kahtlustas oma naist juba ammu – naine vältis seksi, süüdistas meest liigses klammerdumises ja tujukõikumistes. Mehe enesekindlus oli põrmuks, kuid talle tundus aina enam, et naine pole nende suhtes aus.

Et asja proovida parandada, läks mees teraapiasse, kirjutab Kidspot. Aeglaselt hakkas taas kasvama enesekindlus ja ta mõistis – naine kasutab tema peal tehnikat, mida ingliskeelses maailmas tuntakse nime all gaslighting. See on teise inimese sihilik eksitamine, hulluks ajamine, temaga manipuleerimine ning püüd musta valgeks rääkida, kuniks teine jääbki seda uskuma.

Jeff usaldas oma instinkte, et naine ei ole ehk truu ja kui abikaasa oli salsatrennis, avas ta arvuti ning nägi, et naine on kasutanud populaarset internetifoorumit nimega Reddit. Ehk otsib ta sealt abi, mõtiskles mees, kuid avastas oma õuduseks, et naine on Redditis tunnistanud üles erinevaid kordi, mil ta on Jeffi petnud.

«Ma kontrollisin tema kontosid ja leidsin mitmeid ülestunnistusi,» räägib Jeff. «Mu süda tagus, ma ei tahtnud seda uskuda. Ma tõstsin pool meie säästudest enda kontole. Siis ma helistasin talle ja ütlesin, et kõik on läbi.»

Naine püüdis viimast korda välja vingerdada ja ütles lõpetuseks, et asi polnud üldse tõsine. «Ta tuli ühe korra veel koju asju võtma. Ma leinan, kuid ma olen erutatud mõttest uuesti armuda,» ütleb Jeff.

Ta jagas oma lugu ka Redditis, kus kasutajad kiirelt talle kaasa tundma tõttasid. Üks inimene tunnistas, et temaga juhtus sama. «Minu jaoks on hämmastav, kui sarnased inimesed on,» ütles too kasutaja. «Mu eks hoidus aastaid füüsilisest lähedusest, mulle aga ütles mees, et ma pean teda paremini kohtlema ja et ma olen tujukas. Kui ma püüdsin muredest rääkida, löödi sellele käega. Ta ütles mulle alati, et asi on minus. Ma käisin üksinda teraapias, kuna ta keeldus kaasa tulemast. Mida iganes ma ka ei teinud, miski ei parandanud meie suhet. Siis heitis ta mulle ette, et ma olen «valgustunud», kuna teraapia aitas mul muredele teistmoodi läheneda. See kõik on kurnav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles