Tähelepanu naised! Nüüd on loodud jalatsid, millega te peol juba janusse ei jää

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Oled janust nõrkemas ja tahad juua, aga vaateväljas pole mitte ühtegi pudeliavajat. Samuti ei ole sa omandanud muid trikke, mis aitaks märjukesel teed sinuni leida. Kui eelnevalt kirjeldatud olukordi tuleb sinu elus sageli ette, siis on sul viimane aeg endale ühed õiged peokingad muretseda.

Moebränd Vetements on disaininud kingad ja saapad, millele on sisseehitatud pudeliavaja. Neid jalatseid kandes ei tule sul enam iialgi mõnda lauda (või oma hambaid) lõhkuda, sest ei leia pudeliavajat. Lisaks saab just sinust iga peo hing, sest saad kõikidele abivajajatele oma «abijalgu» ulatada.

Sellistest kingadest on kasu muidugi pigem majapidudel või teistes paikades, kus saab enda jooki tarbida. Klubisse minnes eeldame ju, et seal avavad meie jooke siiski baarmenid. Ja tegelikult ei pruugi avajat vaid peol vaja minna, sest samamoodi on ju mitmed limonaadid korgiga, mis ei ole keeratavad.

Kõnealused «peosaapad» ei ole aga sugugi odavad. Näiteks esimesel pildil olevate saabaste eest tuleb välja käia 1190 eurot. Kas sina üldse oleksid sellise lisa eest nõus rohkem maksma või jääd võtmehoidja küljes olevale pudeliavajale truuks?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles