«Pilvede all» põnevad pöörded: Sirjele sõbrannaks pressival Eval on sünge saladus

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
«Pilvede all» uus hooaeg.
«Pilvede all» uus hooaeg. Foto: Elisabeth Ellinor

Täna kell 21.30 võtab Kanal 2 draamasari «Pilvede all» süngema suuna, kui eelmisel hooajal sarjaga liitunud uus karakter Eva üha rohkem erinevatesse suhteliinidesse sekkub.

Samal ajal, kui Urmas pealinnas särtsaka Siiri seltsi naudib, ei istu tema abikaasa Eva käed rüpes, vaid üritab Haapsalus enda poole võita nii Sirjet kui Innat. Et ootamatu sõbrannatamise taga võiks peituda sünge saladus, ei aima keegi.

Sirje on pärast Gunnari lahkumist end ilmselgelt üksikuna tundnud. Sellest on aru saanud isegi lapselapsed, sest Mammu ja Liisa töötavad vanaema juures eelkõige Sirje enda, mitte suvise töötasu pärast. Paraku lööb Sirje ja lastelaste vahele kiilu Eva, kes ootamatult välja ilmub ning end Sirjele sõbrannaks hakkab pressima.

Kuigi Mammu ja Liisa taipavad kohe, et Evaga pole asjad päris õiged, arvab Sirje enesekindlalt, et temal on kõik kontrolli all. Pealegi on kõrvalt põnev vaadata, kuidas tiivaripsutajast Urmas tagasi kodulinna tuuakse ja selles asjas otsustab Sirje lõpuks Evale abiks olla. Isegi Kertu avastab, et võib emotsiooni ajel Siiriga käituda nii, nagu ta iial ei tahaks, et temaga käitutaks. Kuid kahetseda on ühel hetkel juba hilja.

Evat kehastav Anneli Aru on vaatajatele tuttav Teoteatri näidenditest, samuti on ta kaasa teinud erinevates Eesti teleseriaalides ning filmides. «Pilvede all» Eva rolliga toob ta uude hooaega tumedaid saladusi, põnevaid pöördeid ning ootamatuid lahendusi. Uusi karaktereid ja vanu tegelasi on sel hooajal sarjaga veel liitumas. Mis on Eva tegelik eesmärk ja kui kavalalt ta selleks teisi ära kasutab, saame näha üsna pea.

«Pilvede all» uus osa on Kanal 2s täna õhtul kell 21.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles