Just nii võtad oma tööst maksimumi

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mis on need asjad, mis on sinu jaoks töökoha puhul määrava tähtsusega? Kindlasti on olulised eneseteostus ja suurepärased kolleegid, kuid vähem tähtis pole ka maitsev tass kohvi. Mida siis veel teha, et oma positsioonist viimast võtta?

1. Räägi ausalt oma ülemusega. Enne, kui ütled, et töö on end sinu jaoks ammendanud, pea meeles, et ülemus ei saa sulle võimalusi pakkuda, kui ta ei tea, et sa neid ootad. Anna ülemusele märku, et soovid rääkida ja küsi, kuidas oleks võimalik ennast rohkem proovile panna. Suurem vastutus lubab heade tulemuste korral küsida ka kõrgemat palka.

2. Sea endale eesmärgid. Kuna sina ise oled inimene, kes vastutab oma arengu eest, peaksid ka töised eesmärgid endale ise seadma (lisaks siis ilmselgetele töökohustustele). Mõtle, kas soovid ehk konkreetset oskust arendada või milleski kiirem olla?

3. Suhtle kolleegidega. Võta osa firmaüritustest ja -loengutest, jutusta kolleegidega teistest osakondadest ja loo tutvusi. Need võivad kasuks tulla nii tööülesannete täitmisel kui ka vabal ajal, kirjutab TheEverygirl.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles