Duši-autopiloot: sinu käitumine duši all ütleb su iseloomu kohta nii mõndagi

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Millest sa duši all alustad: juustest, näost või kusagilt mujalt? Suhteekspert selgitab, mida see kõneleb sinu iseloomujoonte kohta. 

Pole vahet, kas oled unine või vastupidi — liiga elevil pärast metsikut päeva, siis kui lähed duši alla, hakkad alati kindlas järjekorras  pesema.  

See peaks ju midagi tähendama, mõtles suhteekspert Gilda Carle ja küsitles 2000 inimest nende harjumuste kohta vannitoas. Ja tegi oma järeldused selle põhjal, mille sa valid esimeseks: 

Nägu

Sellele, kes peseb duši all kõigepealt näo puhtaks, on staatuse ja välise mulje küsimused ülimalt tähtsad. Sa usud, et kõik oleneb esimesest muljest ega anna naljalt ka teistele teist võimalust.  

Võib-olla oled sa ka veidike egoistlik ja näed teisi inimesi pigem vahendina eesmärgi saavutamisel?! 

Kõrvad

Kui esimesena saavad puhtaks kõrvad, siis võib see tähendada, et sa oled eriti hea kuulaja. 

Sa oled avatud igat liiki suhtlusele ja teabele. See, et sa nii palju tead, annab sulle ilmselt teatava üleolekutunde. 

Juuksed

Juuksepesu on sageli oluline osa duši all käigust. Kui sa pesed kõigepealt juuksed, siis näitab see Gilda Carle'i sõnul, et tegu on kunstilise ja loomingulise inimesega. 

Sa järgid oma unistusi kannatliku hoolega ja oled valiv nende inimeste suhtes, kes sind ümbritsevad — kõige meelsamini ümbritsed end nendega, kes on sama loovad kui sa ise. 

Rind

Pragmaatikud ja realistid pesevad kõigepealt rinnakut, vahendas suhteekspert. Nad teavad, mida nad tahavad ega lase end eksitada. 

Kui keegi tahab neid nende teelt kõrvale lükata või kaikaid kodarasse loopida, siis võivad nad päris ebamugavaks muuta. 

Õlad

Kes peseb siit esimesena, selle õlul lasub kogu maailma koorem. 

Miks alati mina, võib ta sageli eneselt küsida, ometi võtta ilma ühegi kaeblemiseta kogu jama enda kanda, millega saatus teda ka ei kostitaks. 

Probleemid võivad olla nii drastilised nagu näiteks alkoholiprobleem, töökaotus või rahamured. Julgust! Ära lase sellel endas võimust võtta!

Kaenlaalused

Väga maine algus on lihtsalt alustada kaenlaalustest. Sa seisad kahe jalaga maa peal ja oled väga armastatud. 

Aga kui sa töötad nii innukalt oma eesmärkide nimel, tekitad sa ka enda ja oma armastatute vahele ebavajalikku distantsi. 

Genitaalid

Suhteekspert kirjeldab inimesi, kes esimesena jalge vahelt pesevad, pigem arglike ja introvertsetena. Nad on rangete reeglitega üles kasvanud ja neil on selged ettekujutused moraalist. 

Nende sõpruskonna võid ühe käe sõrmedel üles lugeda, ent kes juba sellesse ringi kuulub, sellel on sõber terveks eluks. 

Kõik muu 

Sinu dušiprogrammi algpunkti polegi nimetatud? 

Kõik on korras. Sa oled värskendavalt normaalne ja sul pole ei profiilineuroosi ega liiga palju muresid, kirjutab Fit For Fun. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles