Tuletame meelde: viis põhjust sügist armastada

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Shutterstock

Kui värvilised lehed, kuldne päike ja pehmed sallid ei ole sinu jaoks piisavad põhjused sügist armastada, toome sinuni järgmised argumendid.

1. Hubane kaminatuli söögikohtades. Kui suvel otsid võimalikult mõnusaid välikohvikuid, siis sügisel on oluline leida hubase kaminatulega söögikoht, kus sõprade seltsis rahulikult punast veini rüübata, kirjutab Hello.

2. Krõbisevad värvilised lehed. Kindlasti ei tohiks sügist mööda saata ilma pikkade jalutuskäikudeta krõbisevate lehtede vahel. Kui väike laps sinus eriti kõvasti pead tõstab, võid ka lehehunnikus «leheinglit» teha.

3. Iseloomulikud värvid. Lisaks ilusatele värvilistele lehtedele toob sügis endaga kaasa  iseloomulikud sügavad toonid ka moemaailmas, näiteks marjakarva huuled ja sinepikollased kampsunid.

4. Maitsekohv. Kui armastad aeg-ajalt nautida kohvi kui magutoitu, siis just sügis on aeg, mil mängu tulevad siirupid alates kõrvitsamaitselistest kuni piparkoogimaitseliste siirupiteni.

5. Lõhnaküünlad. Õues on pime, sa süütad oma uue lemmiku lõhnaküünla, kerid ennast diivanile kerra ja haarad poolelioleva raamatu või paned mängima põneva sarja. Kas rohkem sõnu on üldse vaja?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles