«Pilvede all» tänases osas on Siiri kõigeks valmis, et ainult see mees kinni püüda

Naine
Copy
Foto: Mihkel Maripuu

«Mul on kogu aeg selline tunne, et ma olen rongist maha jäänud!» pahvatab Siiri tänases osas Kertule, kes ei suuda mõista, miks Siiri nüüd Andrest jahib.

Teadmine, et kusagil on «saadaval» üks vaba mees, on vallalise Siiri nii pöördesse ajanud, et ta ei kavatsegi peatuda enne, kui eesmärk saavutatud ehk Andresega tutvutud. Kuigi Kertu püüab kolleegile selgeks teha, et tema käitumine sarnaneb ahistamisega, ei kavatsegi Siiri ootama jääda, millal õnn ise sülle kukub. «Kuidas saab väärt mees teada, et ma üldse olemas olen, kui ma ise endast märku ei anna?» küsib ta justkui oma käitumist õigustades. Tõepoolest, kuidas?

Kertu saab Siiri käitumisest ka ise julgust juurde ning otsustab Erikuga asjad selgeks rääkida. Paraku ei lähe see vestlus üldsegi nii, nagu ta on lootnud. Eriku suhtumine on muutunud ja mees esineb avaldustega, mis Kertu tummaks löövad. Samal ajal naudib Mari «liblikaid kõhus» ja käib usinalt koeraga jalutamas, sest Raul on teda tõsiselt huvitama hakanud. Saades aga mehe kohta rohkem teada, tekib isegi enesekindlas Maris paras ebakindlus ning soov end parimast küljest näidata.

Kuidas siis käituda, et meestele muljet avaldada ja kes jõuab kõige kindlamalt sihile, näeb juba täna õhtul kell 21.30 Kanal 2 draamasarjas «Pilvede all».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles