Selguvad Lenna, Oti, Hensugusta ja Saagimi vastassugupoole ideaalid

Naine
Copy
Foto: Madis Sinivee / Eesti Meedia

Homme kell 19.30 Kanal 2 pöörases moelahingus «Moeloojad» seisab Anu Saagimil, Lenna Kuurmaal, Ott Leplandil ja Hensugustal ees pöörane ultramaraton, mille jooksul tuleb disainida ja valmis saada rõivakomplekt oma ideaalsele vastassugupoole esindajale.

Kodumaine moebränd Tallinn Dolls tähistab sel sügisel oma kümne aastast sünnipäeva. Sel puhul kutsuti ellu võistlus, kus moeloojate kingadesse saavad astuda nii juutuuberid kui ka lauljad.  

Uue eksperimendisarja teises osas on mentoritel võistlejatele varuks päris riukalik ülesanne, mis on keeruline isegi tõelisele moeprofessionaaline. Võistlejatel tuleb luua riietus vastassugupoolele. Kõigil tuleb läbi loodava komplekti kirjeldada oma ideaalmeest või ideaalnaist.

Millised on aga need ideaalid? Kuidas näeb välja Oti ideaalnaine? Aga Hensugusta? Või kuidas peaks Anu ja Lenna silmis välja nägema üks tõeline mees? Kuidas luua disain, mis rabaks ja meeldiks ka kandjale endale?

Saate lõpus hindavad tulemust kohtunikud ning kogu loodav kraam läheb ka müüki ning lavale Eesti suurimal moesündmusel Tallinn Fashion Week. Staaride «Moeloojad» saates loodud tooteid saab ette tellida Tallinn Dollsi veebipoes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles