3 tähemärki, kellele algav nädal tuleb erakordselt keerukas

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Astroloogia annab sulle võimaluse minna elukihtidesse sügavuti. Nii saad areneda ning muutuda paremaks inimeseks, kuid selleks tuleb alati takistusi ületada. Muutustele avatud olles jätkame me arenemist ja õppimist.

Jutukas Merkuur loob täna tujuka Uraaniga vastaseisu, nii et võid arvestada – ärevustase tõuseb. See muudatus paneb su mõtted kihutama ning intensiivsemaks muutub igasugune rahutus. Seega: püüa rahulikult hingata, püüa jääda keskendunuks.

12. oktoobril jõuab Uraaniga vastasseisu ka armastuseplaneet Veenus, mistõttu kihutab läbi sõprussidemete ebakindlustuul – ning ka pangakonto saab raputatud. Püüa lasta vabaks oma vajadus kõike kontrollida ning ole julgelt iseseisev.

Nädal lõppeb 13. oktoobril täiskuuga, mis on kirsiks tordil, arvesse võttes kogu hektilist nädalat. Kõikide täiskuudega käivad kaasas tunnete intensiivistumine ja elumuutvad paljastused, kuid kui see on külma Saturni ja obsessiivse Pluutoga sellises suhtes, siis tasub olla valmis, et need paljastused pole nii optimistlikud, kui sa lootsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles