«Pilvede all» täna: lapsesuu ei valeta?

Naine
Copy
Foto: Elisabeth Ellinor

Täna kell 21.30 Kanal 2 draamasarjas «Pilvede all» satub teismeliste ja nende vanemate omavaheline usaldus õhukesele jääle, kui Mari ja Kertu kipuvad oma tütarde pöörases jutus kahtlema.

Mari ja Kertu lapsed jõuavad tänases osas tagasi Tallinnasse, kuid muljed Haapsalust pole kaugeltki nii head, kui oodata võiks. Mammu ja Liisa näivad vanaema Sirje peale pahased olevat, kuid Kertu ja Mari ei suuda laste juttu piisavalt tõsiselt võtta.

Paraku hakkab selguma, et tegelikult on tüdrukute jutul tõepõhi all. Sirje on Evale tohutult tänulik, et see tema külalistemaja pankrotist päästis, kiusliku naabri vahele võttis ning nüüd usinalt Sirje juures abiks käib. Kahjuks ei märka Sirje, et Eva muutub iga päevaga järjest kontrollivamaks ning mõjutab Sirjet rohkem, kui teine endale tunnistada tahab. Ometi märkavad kõik teised, et midagi on toimumas. Kuniks Eva ei lase Albertit enam isegi Sirje aiast sisse!

Lõpuks hakkavad ka Kertu ja Mari uskuma, et Mammu ja Liisa jutt vastab tõele ning Sirje on kummalisel kombel langenud Eva mõju alla. Kuid mis on Eva eesmärk? Sellest ei saa esimese hooga mitte keegi aru. Sirje hakkab järjest veidramalt käituma ning kummalise sõbrannatamise tagajärjed ei lase end kaua oodata...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles