Natali Õnnis: toon lavale ehtsa naiselikkuse

Naine
Copy
Natali Õnnis
Natali Õnnis Foto: Disainerid ja sõbrad

Natali Õnnis on moeloojana tegutsenud juba 10 aastat, kuid Tallinn Fashion Weeki moelavale astub ta oma loominguga esmakordselt. Moelooja lubab lavale tuua ehtsa naiselikkuse! Plaan on ambitsioonikas. Loe, mida disainer ise selle all mõtleb.

Natali Õnnis uus kollektsioon hingestab ehtsat naiselikkust. See peitub õrnas ja lendlevas siluetis ja üllatus-üllatus - mõtlikus nukruses. 

Eesti moekunstnik Natali Õnnis jagas uue kollektsiooni tagamaid: «Selles peegelduvad minu tundevarjundid – kõrvaltvaataja näeb lihtsust ja optimismi, kuid selle taga peitub kerge nukrus. Olen iga rõivaeseme ja iga pisiasja tuhat korda läbi mõelnud, kuid lõpptulemusena kõik komplektid on õhkkerged, mitmekihilised, miski ei reeda ränka tööd.»

Kollektsiooni loomisel kasutati tänavuse sügise trendikaid elemente – ruudulised mustrid tartan ja glenurquhart check, monokroomsed toonid, pealistaskud ja 1970. aastate ajakirjadest leitud motiivid. Moeetendusel näeb pealtvaataja tuttavaid naissiluette lendlevate kleitide ja laiate pükstega. Sini-rohelise tartan mustriga lühendatud oversize-mantel ja teisedki mantlite mudelid on villased ning hoiavad seega soojas nii keha kui – tänu mõnusale nostalgiatundele – ka südame.

«Selles peegelduvad minu tundevarjundid – kõrvaltvaataja näeb optimismi, kuid selle taga peitub nukrus.»

Ehedad ja puhtad värvid – lilla, punane, roheline, sinine, helesinine – on tasakaalustatud rahulikuma beeži, halli ja mustaga.

Natali Õnnis
Natali Õnnis Foto: Disainerid ja sõbrad

Moeetenduse tipphetkeks on kunstnikule iseloomulikud siidimaalingutega kleidid, mis moodustavad lausa kolmandiku kogu kollektsioonist. Sinise, helesinise ja lilla toonid lisavad kujundeile müstilisust, vihjates saladusele ja rõhutades kandja individuaalsust.

Natali Õnnise loomingus ühinevad õrnus, maagia ja moodsa joonega klassikalised rõivad.

VAATA Natali Õnnise kollektisooni TFW laval laupäeval, 19.10 kell: 18.30

Natali Õnnis
Natali Õnnis Foto: Disainerid ja sõbrad
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles