10 viisi nautida reede õhtut ilma kodust lahkumata

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Reede õhtu ei pea olema sinu jaoks traditsiooniline väljaminemise ja pidupanemise õhtu. Kui oled töönädalast väsinud või lihtsalt ei viitsi end lille lüüa, on küll ja veel võimalusi nautida seda õhtut ilma koduuksest kaugemale astumata.

Anna julgelt järgi kiusatusele diivanilt mitte tõusta ja veeda mõnusalt ning hubaselt aega kodus.

1. Vaata chick flicki

Vali välja mõni naistekas, sea end mugavalt sisse ning unusta kõik muu. Miski ei juhi oma muredelt paremini tähelepanu kui kellegi teise - olgugi et fiktiivsed - mured.

2. Pea maha seriaalimaraton

Kui naistekad ei kõneta, vali välja mõni seriaal. Äkki on mõni lemmik pooleli jäänud? Ehk oled ammu tahtnud uut vaatama hakata? Millal siis veel, kui mitte oma vabal reede õhtul!

3. Võta ette kokkamisprojekt

Sul on lõpuks aega rahulikult süüa teha. Võta ette see retsept, mis sind juba ammu ahvatleb, aga mille sooritamiseks sa veel aega leidnud pole ja naudi!

4. Telli koju süüa

Ei viitsi kokata? Külmkapis olevad jäägid ei ahvatle? Pole hullu - nüüd on sul aega tõeliseks gurmee-elamuseks, nii et vali välja midagi head oma lemmikrestorani menüüst ja lase hea maitsta!

5. Naudi kokteilitundi

Ükski kokteil ei maitse paremini kui see, mida saad aeglaselt ja rahulikult nautida pärast pikka töönädalat.

6. Mõnule kuumas vannis

Lihtsuses peitub võlu, seega korralda endale üks pikk ja kuum vanniskäik. Süüta meeleoluks ka mõni lõhnaküünal või pane oma lemmikmuusika mängima ja lihtsalt lõõgastu.

7. Patusta lemmiksnäkkidega

Pane endale valmis kausi- või taldrikutäis oma kõike lemmikumaid snäkke: popkorn, juust, viinamarjad või Nutella otse purgist ja naudi täiesti süümepiinavabalt!

8. Tee ükskõik mida

Viska jalad sõna otseses mõttes seinale. Tee endale maniküüri. Valik on sinu ja õhtu kulgemise tempo on täiesti sinu enda teha.

9. Muljeta sõpradega

Kui selja taga on töönädal, on tõenäoline, et sa pole jõudnud mõne sõbraga kõigest rääkida. Millal veel võimalust kasutada kui mitte teie mõlema vabal õhtul!

10. Naudi mõtet laupäevast

Homme on laupäev - ei mingit varajast ärkamist, ei mingit tööle kiirustamist, ei mingit stressi. Milleks äratuskellagi helisema sättida!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles