Lugejakiri: talvisel ja porisel sügisesel ajal ei tasu värve peljata

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Moekuulutaja kutsus üles lugejaid kirjutama, millest nemad riiete valimisel lähtuvad ja kust inspiratsiooni ammutavad.  Anne kirjutab, et 1980. aastate lõpu poole, esimesel välisreisil, hakkasid silma eelkõige Saksa pensionärid. Jalas näiteks roosad püksid.

Aastaid tagasi juhtusin lugema head ütlemist: selleks, et ootamatuteks kohtumisteks hea välja näha, tuleb hea välja näha ka prügiämbrit välja viies.

Hiljem olen enda jaoks märkmikusse moeteemalisi mõtteid üles täheldanud, mida olen lugenud ja mis mind kõnetavad. Vahel on hea sirvida ja inspiratsiooni saada.

Meie tänavapilt on muutunud märksa värvilisemaks ja rõõmsamaks. Talvisel ja porisel sügisesel ajal ei tasu värve peljata. Niigi palju on tänavapildis musta, pruuni …

1980. aastate lõpu poole, esimesel välisreisil, hakkasid silma eelkõige Saksa pensionärid. Jalas näiteks roosad püksid. Meil, Nõukogude Liidus, oleks see väga harjumatu olnud. Mind pani mõtlema, et vanemast peast ei tasu värve peljata ja pensionipõlveski on värvid okei. Nähes teatris, kontserdil, tänavapildis eakamat prouat, kes oma riietusega silma jääb, mõtlen, et pensionipõlves tahaksin ise samasugune olla.

Hiljuti lugesin Iris Apfeli kohta ja vaatasin pilte, mida oli väga palju. Väga värvikas daam! Selle artikli põhjal sain aru, et oma riietumistiili nippe olen alateadlikult temalt võtnud.

Enesekindlus viib sihile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles