Kaval harjutus, mille abil võidad päevas juurde suisa kaks lisatundi

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

«Mul pole aega» lipsab üle huulte rohkem, kui me seda tahaksime.

Marie Forleo jagab oma uues menukis «Kõik on väljamõeldav» suurepärast taktikat, kuidas leida kaks lisatundi päevas selle jaoks, mida su hing tõesti ihkab.

«Ei saa» = «Ei taha»

99% ajast me valetame endale. «Ei saa» on heaks ettekäändeks «ei taha»-le.

«Ma ei saa trennis käia, sest mul pole aega.» Kas see pole mitte nii, et sa tegelikult, päris ausalt, ei taha trennis käia? Sul pole soovi tuua ohvreid või pingutada selle nimel, et seda aega leida?

«Ma ei saa tervislikult toituda, sest mul pole aega süüa teha.» Loe nüüd eriti tähelepanelikult. Kui sa nii ütled, ütled sa tegelikult: «Ma ei taha tervislikult toituda, sest tervis pole minu prioriteet

Meil kõigil on päevas 24 tundi ja suur osa maailmast jõuab töö (ja sageli mitme töökoha) kõrvalt väga edukalt trennis käia ja tervislikult toituda.

Ole aus, mille jaoks sa tegelikult praegu puuduvat aega kulutaksid? Mida sa tegelikult tahad?

Efektiivne harjutus, et võita kaks lisatundi päevas

Ükskõik, mis sinu ajakavas seisab, see ei tekkinud sinna iseenesest. Sina panid selle sinna. Kahjuks ei mõista enamik meist siiani, kuhu meie aeg kaob.

ÜHE NÄDALA HARJUTUS. Järgmise seitsme päeva jooksul kirjuta üles iga väiksemgi pisiasi, mida sa teed, alates hetkest, mil silmad avad, kuni hetkeni, mil pea padjale paned.

Ära muuda oma tavapärast rutiini! Me kõik soovime end isegi paberil parematena näidata, kuid see pole see koht. Kui sa tahad lisaaega, käitu nii nagu tavaliselt.

Pööra erilist tähelepanu sotsiaalmeedia kasutusele, e-kirjadele vastamisele, uudiste lugemisele, liikluses viibimisele, koosolekutele ja mis iganes põhjusel telefonis surfamisele.

Leia ajaraiskajad ja asenda need

Veetes kas või 30 minutit päevas telefonis või sotsiaalmeedias harjumuspäraselt surfates, kulutad sa aastas 22 täispikka tööpäeva.

Vaatad õhtul poolteist tundi televiisorit ja kulutad 68 täispikka tööpäeva. Kokku kahe tegevuse peale leiaksid 90 tööpäeva aastas, et oma unistusi ja ideid realiseerida.

Kõigel, mida täna teed, on alternatiivkulu. Sa saad kas ühe või saad teise.

Rohkem suurepäraseid praktikaid ja tipptegijate kogemusi New York Timesi bestselleris «Kõik on väljamõeldav».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles