Kehakeel reedab, kas sinu kaaslasel on sinu vastu seksuaalne huvi

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kuidas aru saada, et keegi meiega flirdib ehk saadab peeneid sõnatuid vihjeid oma huvist meie vastu? Mõned signaalid on vägagi selged, teised jällegi mitte.

Claremont McKenna kolledži professor Ronald E. Riggio toob välja 8 tunnust, mille põhjal on alust arvata, et sinu kaaslase huvi pole pelgalt sõbralik.

1. Pikk silmkontakt. Silmkontakti hoidmine ja pikemaks venitamine on selge märk inimese huvist sinu vastu. Üksteisele silma vaatamine võib olla üsna erutav, mistõttu säilitame silmkontakti tavaliseks vaid paar hetke. Pikalt silma vaatamine annab mõista, et õhus on elektrit.

2. Avatud kehaasend. Sinuga vastastikku istumine, sinu poole naaldumine, suured huvitatud silmad ning ristamata käed-jalad annavad märku, et sinu vestluskaaslane tahab sind lähemalt tundma õppida

3. Huulte lakkumine. Kui meid tõmbab kellegi poole seksuaalselt, panevad ajusignaalid meie keeled tööle. See tähendab, et sinu vestluskaaslane võib hakata väga tihedalt oma huuli niisutama. Samuti võib tegemist olla täiesti tahtliku ja sihipärase flirdivõttega.

4. Enda silitamine. Kui sinu partnerit tõmbab sinu poole justkui nähtamatu magnetiga, hakkab ta alateadlikult end rohkem katsuma, näiteks puudutab oma huuli või silitab käega kergelt üle rinna. Enam ilmselgemaks ei saa!

5. «Kogemata» puudutamine. Kui istute üksteisele piisavalt lähedal, võivad teie jalad kokku puutuda. Samuti võib sinu kaaslane oma käega mänguliselt sinu oma riivata. 

6. Alatasa naeratamine. Inimestevahelises suhtluses on täiesti tavaline aeg-ajalt naeratada, kuid suheldes enda jaoks atraktiivse inimesega hakkame seda palju tihedamalt tegema. Samuti hakkame siis rohkem nii-öelda hammastega naeratama.

7. Pidev kaasanoogutamine. Noogutamine tähendab nõustumist ning võimaliku seksuaalse huvi puhul on sinu kaaslase eesmärk muuta teie vestlus võimalikult positiivseks, seega võrgutab ta sind sinu räägitule pidevalt kaasa noogutades.

8. Kehaskaneerimised. Kindlat märku seksuaalsest huvist annab ka see, kui sinu partner sind pealaest jalatallani pilguga mõõdab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles