Sodiaagisaladused: sel nädalal on see tähtkuju oma mineviku võimuses

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Üks tähemärk tuhiseb selle nädala jooksul Ameerika mägedel päris tulise valuga, kuna asjad minevikust ujuvad päevavalgele.

28. oktoobril alanud nädal ei ole just kergete killast — iseäranis puudutatud on üks tähtkuju. Suhtluse ja kognitiivsete võimete eest vastutav planeet Merkuur on 31. oktoobril retrograadis ja see võib kaasa tuua ebamugavaid olukordi. 

Jäär: emotsionaalsed sidemed minevikust naasevad

Kui sa oled sündinud Jäära tähtkujus, siis on oodata palju emotsioone, mis on seotud minevikuga. Need võivad olla täiesti positiivset laadi, näiteks ilmub armas inimene, keda sa pole juba terve igaviku näinud, ootamatult su ukse taha. Samas ei ole sa kaitstud ka negatiivsete emotsioonide eest. Näiteks võib avalikuks tulla see pettus, mida sa juba kaua endaga kaasas kannad.  Seni oled sa andnud endast kõik, et tõde päevavalgele ei tuleks, ent see nädal võidakse su saladus paljastada.

Võib-olla on selleks aga ka midagi minevikust, mis sind alateadlikult väga kurnab ja nüüd piisab vaid väikesest vallandajast, et kõik pealispinnale uhtuda.

Vaprust ja jõudu sulle, hoia end sõprade ja pere lähedusse, kes peaksid sulle sel hetkel tuge andma. Siis näed, et midagi väga hullu ei juhtugi, kirjutab Freundin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles