5 märki, mis reedavad, et tegu on hea juuksuriga

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kui sa alles oled hea juuksuri otsinguil, pööra tähelepanu nendele asjadele.

Õigete riiete ja hea meigi kõrval on täiuslik soeng vast üks tähtsamaid, mille üle me oma väljanägemise juures mõtteid mõlgutame. Säravate juuste ja õige lõikuse nimel usaldame end oma juuksuri kätesse. Kui aga asi puudutab just selle õige juuksuri leidmist, siis on enamik läbi teinud nii mõnedki tõusud ja mõõnad.

Kui sa paned tähele neid viit märki, siis leiad juuksuri, kes paneb su särama. 

Uuri toodete kvaliteeti

Katsu juba enne juuksurisse minekut teada saada, milliseid tooteid su juuksur kasutab. Tootekoostis peaks olema võimalikult looduslik. Keegi meist ei ole huvitatud liigsest keemiast oma peanahal, sest enamiku juuksed ei pea sellele lihtsalt vastu.

Juuksevärvi puhul tasub vaadata, et see oleks ammoniaagivaba. Hea juuksur paneb rõhku kvaliteetsetele toodetele.

Pööra tähelepanu suhtlusele

Juuksuri hea kvalifikatsioonitaseme äratundmine pole just lihtne, kui te pole varem kokku puutunud. Juuksurisse minnes vaata, kas juuksur esitab küsimusi ja näitab huvi üles. Hea juuksur peaks dialoogi pidama ja ausalt oma soovidest rääkida laskma. Ja seda enne, kui ta käe külge paneb. 

Jälgi teiste soovitusi

Olgu siis kliendisoovitused interneti või töökaaslaselt või parimalt sõbrannalt. Kellel on kogemus olemas, teab, kuidas selles salongis oli ja saab kirjeldada oma isiklikke tundeid. Kui juuksuri kohta on kuulda kiidusõnu, siis tasub igal juhul läbi käia ja oma arvamus kujundada. 

Vaata juuksuri juukseid

Kes hoolitseb oma juuste ja soengu eest hästi, oskab tavaliselt ka teiste omadest lugu pidada. Otsi juuksureid, kes vastavad sinu maitsele ja kes kannavad sellist soengut, nagu sa ise meelsasti kannaksid. Või millisena sa end (meestele) meelsasti näidata tahaksid. See teeb suhtluse ja edasise töö ka juuksuri jaoks oluliselt lihtsamaks, kuna ta teab täpselt, millist soengut sa tahad. 

Raske on aega broneerida

Kui juuksuri märkmik on aegadest kirju, siis on see hea märk. Tuleb küll kauem järjekorra kättejõudmist oodata, kuid samas annab see märku, et su juuksur on kõrges hinnas ja paljud inimesed on tema tööga väga rahul, kirjutab Freundin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles