3 põhjust, miks seks läheb vanusega aina paremaks

Naine
Copy
Abikaasad Amy Adams (45)  ja  Darren Le Gallo (45).
Abikaasad Amy Adams (45) ja Darren Le Gallo (45). Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Seks on 20ndates parim? Kaugel sellest! Seda tõestavad kolm punkti. 

Uuringud kinnitavad: seks muutub vanusega järjest paremaks. Nii näiteks andsid veebisaidil IllicitEncounters.com 37 protsenti naistest ja 34 protsenti meestest teada, et just 40ndad olevat kõige parem iga armurõõmudeks.

Uringust võttis osa kokku 828 inimest. Uuringu koostajad ütlesid: «20aastased seksivad küll palju, aga 40aastased naudivad seda ka tegelikult.» Asi olevat eelkõige selles, et 40aastastel on vähem komplekse ja rohkem kogemusi, vahendab Freundin

Üle 40aastased on enesekindlamad

Nad teavad täpselt, mida nad tahavad, ei häbene iga võimalikku heli ega liigutust, mis kaasnevad seksiga, ja põevad vaevu oma väikse tselluliidi või paari kortsu pärast, ning nad tunnevad vähem hirmu altvedamise pärast, sõnab paarinõustaja Tara Saglio. See ongi see, mis laseb vabalt võtta ja seetõttu on seks palju parem. 

Kaasade seks on parem

Muidugi on ilus, kui inimesed magavad teineteisega esimest korda. Lõhn, tunne nahal, seks ise: kõik on uus ja erutav. Aga kui sa elad juba pikemat aega kellegagi koos, mis on vanusega tõenäolisem, siis lisandub midagi otsustavat, mis seksi selgelt paremaks teeb: pühendunud armastus. Pealegi tead sa täpselt, mida nii sina kui su partner tahate. Te ei pea oma fantaasiaid varjama ja teil on lihtsam ennast lõdvaks lasta. 

Vanemad naised saavad paremini/kergemini/kiiremini orgasmi

Vanusega naudime seksi üha rohkem. Ja see on suureks eeliseks, kui asi puudutab seda nii ihaldusväärset orgasmi — sest naistel pärast 40ndaid on vähem raskusi tippu jõudmisega. Veebilehe OkCupid uuringust tuli välja, et 40 protsenti analüüsitud 20aastasest naisest oli see problemaatiline. Seevastu 40aastaste puhul oli hädas vaid 20 protsenti naistest, kirjutab Freundin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles