Merkuur on taas retrograadis. Mida tähendab see erinevatele sodiaagimärkidele?

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Freddie Mercuryl pole muidugi Merkuuriga suurt seost, küll aga oli ta Neitsi tähtkujust ning tema tähtkujukaaslased peaksid antud perioodile suuremat tähelepanu pöörama.
Freddie Mercuryl pole muidugi Merkuuriga suurt seost, küll aga oli ta Neitsi tähtkujust ning tema tähtkujukaaslased peaksid antud perioodile suuremat tähelepanu pöörama. Foto: Shutterstock

31. oktoobril liikus Merkuur, mis on suhtlemise, suhete ja reisimise planeet, retrograadi ning jääb sinna kuni 19. novembrini. Paljude jaoks tähendab see, et valmis tuleb olla suurteks muutusteks.

Merkuuri võimu alla kuulub ka rahasfäär, mis tähendab, et perekondlik eelarve tunnetab Merkuuri retrograadi võimu kohe kindlasti. Mida üldse retrograad tähendab? See tähendab, et maalt vaadates hakkab Merkuur liikuma justkui tagurpidi. Muidugi ei lahku planeet orbiidilt, tema teekond on ikka sama. Trajektoori näiline muutus sõltub erinevate planeetide orbiitidest, kiirusest ja liikumisest ümber Päikese.

Astroloogide sõnul mõjutavad sellised muutused taevas ka meie elusid. Veelgi enam: seekordne Merkuuri retrograad läheb ka armuelu kallale, kuna on asub Skorpionis, mis muudab mängu. Loe edasi, et teada saada, mida antud periood just sinu tähemärgile toob.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles