5 ebatavalist majapidamistrikki beebiõliga

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Beebiõli on ka täiskasvanu kuivale nahale heaks leevenduseks, kuid sellega annab veelgi rohkem ette võtta.

Plaastrite eemaldamine

Muidugi on tähtis, et plaaster korralikult nahale kinnituks ja püsiks, kuid samavõrra raske (ja valus) on sellest jälle lahti saada. Üks trikk, kuidas saada plaaster kiirelt kätte, on veidi beebiõli plaastriservadele panna. Siis tuleb ta tasapisi iseenesest ära.

Nahapoleerimine

Olgu tegu kingade või käekotiga: beebiõliga paned naha jälle läikima. Pane lihtsalt veidi õli mikrokiulapile ja hõõru üle aksessuaari naha. Liigne õli eemaldada uue lapiga. 

Sõrmuse võtmine sõrmest

Kui sõrmed juhtuvad üles paistetama, siis võib kõige suurem probleem olla see, et ei saa enam sõrmust sõrmest kätte. Määri veidi beebiõli sõrmele ja juba see sõrmus liigubki. 

Duši puhastamine

Vee- ja lubjakiviplekke duši seintel ja vannis annab kergesti vältida. Pane natuke beebiõli lapile, seejärel pühi duši- või vanniseinad üle ja lase paar minutit toimida. Seejärel eemalda teise lapiga ülejäägid. Sama trikk peaks toimima ka roostevabast terasest  vannitoa armatuuriga.  

Lateksvärvi eemaldamine nahalt

Vannitoas ja köögis soovitatakse pestavat lateksvärvi kasutada. Kui sul juhtub aga seina värvides seda käte peale sattuma, on värvi üliraske eemaldada. Beebiõli teeb asja oluliselt lihtsamaks. Hõõru sellega käsi, lase veidi toimida ja pese seebi ning sooja veega maha, soovitab Freundin. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles