Kui sinu peigmees teeb neid 7 asja, siis hoia temast kümne küünega kinni

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Maailmas on küll palju mehi, aga mitte kõik pole paraku head. Kui sina oled see õnnelik tüdruk, kes on saanud endale väärt mehe, siis haara tal käest ning ära iial lahti lase!

Kui sinu mees teeb neid 7 asja, siis ei peaks sa tal iial minna laskma:

1. Austab sind

Sugugi mitte kõik mehed ei käitu naistega austusväärselt. Seega, kui ta kohtleb sind austusega, ega halvusta sind mingil viisil, siis tasub teda hoida. 

2. Paneb sind ennast kuningannana tundma

Isegi kui sa tead oma väärtust väga hästi ja oled enesekindel naine, tahad sa tõenäoliselt aeg-ajalt oma mehe suust tulevaid komplimente kuulda. Üks tõeline mees teab seda ning kohtleb sind kuningannale vääriliselt.

3. Toetab sind

Selles asemel, et oma naist toetada, kipuvad mõned mehed neid hoopis maha tegema. Kõige sagedamini on põhjuseks kadedus, sest sugugi mitte kõik mehed ei kannata seda, kui naine neist edukam on. Kui sinu mees on sulle alati toeks ja aitab sul sinu eesmärkide suunas pürgida, siis ära võta teda iseenesestmõistetavana.

4. Armastab sind

Inimesed astuvad suhtesse erinevate kavatsustega. Kui sina oled suhtes mehega, kes sind tõeliselt armastab ja sa ei kahtle selles karvavõrdki, siis oled üks õnnelik naine. 

5. Usaldab sind

Truudusetus on väga sage põhjus, miks abielud ja suhted purunevad. Paraku purunevad suhted ka lihtsalt usalduse puudumise tõttu. Kui aga sina usaldad oma partnerit 100 protsenti ja tema sind samamoodi, siis tea, et tema käest laskmisel ei pruugi sa teist sellist meest enam leida. 

6. On valmis ohverdusi tooma

Kõigil meil on omad tegemised, mis röövivad väga palju aega. Kui ta sellest hoolimata on alati sinu jaoks olemas, siis ei kahetse sa iial, et tema enda kõrvale valisid. 

7. Kuulab sind

Iga naine unistab mehest, kes on valmis kuulama tema muresid, probleeme ja elusündmusi. Kui sinu mees võtab aja, et sind ära kuulata, siis palun hinda seda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles