Kuukalender: kuidas ennustada sündiva lapse sugu

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Hasan Albari / Pexels

Õnnelikud lapseootele jäänud vanemad tahaksid kindlasti nii ruttu kui võimalik teada saada, kas perre on oodata poissi või tüdrukut. On vanarahvatarkusi, mis väidetavalt annavad sellele põletavale küsimusele vastuse enne, kui ultraheli seda teha saab.

Õnneks on meil moodne meditsiin, tänu millele teavad vanemad juba õige pea, mis värvi värvida lastetuba, kuid alles hiljuti neid võimalusi ei eksisteerinud. Inimene on aga loomult uudishimulik olend ning Dailyhoro.ru toob välja ühe viisi, kuidas väidetavalt kuukalendrit kasutades soo kindlaks saab teha.

Selleks tuleb teada, millisel nädalapäeval eostamine aset leidis. Iga päeva kontrollib erinev planeet. Naiste võimu alla jääb esmaspäev, mida kontrollib Kuu ning reede, mida kontrollib Veenus. Ülejäänud päevi loetakse «meeste päevadeks».

Lisaks võid sa vaadata, millises tähemärgis oli eostamise ajahetkel Kuu. Kui see oli Kaksikutes, Lõvis, Kaaludes, Veevalajas, Amburis või Jääras, siis on oodata tütart. Kui Kuu oli aga Vähis, Neitsis, Skorpionis, Kaljukitses, Kalades või Neitsis, siis on tulekul poeg.

Kõige kindlam on aga muidugi teadmine siis, kui laps käes – vahel eksivad isegi ultrahelipildid, rääkimata siis astroloogide tarkusest. Aga meelelahutuslik element on sellisel ennustamisel kindlasti, nii et miks mitte proovida!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles