Detsember lubab romantikat just nendele kolmele tähemärgile!

Triin Sepp
Copy
On mõned tähemärgid, kellele detsember toob kaasa erilist õnne romantikavallas.
On mõned tähemärgid, kellele detsember toob kaasa erilist õnne romantikavallas. Foto: Shutterstock

Pühadeajal leiavad vallalised end tihti mõttelt, et kellega küll sel aastal klaasikest glögi nautida ning kes mind teki all soojas hoiaks? Kuigi detsember toob paljudele tähemärkidele kaasa ka intensiivseid tundeid ning emotsionaalseid vestlusi, siis on kolm tähemärki, keda aasta viimane kuu romansiga üle kallab.

Lõvi - tunneb end kirgliku ja vägagi flirtivana

Lõvid on alati olnud suured detsembri-fännid ning kuna see on kaas-tulemärgi Amburi aeg, toob see Lõvidele kaasa palju eneseväljendust ning seda eriti romansi, loomingulise ja isikupära näol. See tulemärk tunneb ennast enesekindlamalt kui kunagi varem ning see lisab vürtsi juurde ka olemasolevatesse suhetesse. Vallalistel Lõvidel tasub aga alustada kirglikku talve-romanssi, sest universum on kõiges armastusega seonduvas nende poolel!

Neitsi - elab ilma mingite vabandusteta oma reeglite järgi

Neitsid säravad detsembris nii tööalaselt, eraelus kui ka romantilisel rindel. Kuna õnnetoov Jupiter liigub kaas-maamärki, Kaljukitse, siis avab see ka Neitsites loomingulised, kirglikud ning romantilised kanalid ning nende enesekindlus tõuseb lakke. Seega pole vahet, kas töötad kirglikult mõne projekti kallal või mõllavad sinus tunded mõne inimese vastu - detsember toob sulle kõigis neis ettevõtmistes õnne. Armastus võib tulla väga ootamatutest kohtadest, seega ole avatud ning valmis - kuu lõpp toob endaga kaasa väga võimsaid uusi algusi.

Kaljukits - su elu jõudsal kasvuteel ning tead seda ka ise

Viimased kuud on Kaljukitse jaoks natuke karmid olnud, kuid kõige hullem on nüüdseks möödas. Karismaatiline Veenus on detsembris sinu tähemärgis ning tema veetlevat mõju ainult tugevdab Jupiter. Kuivõrd Veenuse näol on tegemist armastuse, naudingu ning vastupandamatuse planeediga, siis lisaks oma kaaslaste võlumisele toob see sulle kaasa ka säravat optimismi. Seega kui Kaljukits on senini piisavalt vaeva näinud ning oma töö teinud, siis toob kuu lõpp talle ka väljateenitud vilju ning sellel maamärgil on viimane aeg hakata oma võite tähistama ning elu nautima, vahendab Elite Daily.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles