4 jõulukingitust, mis toovad õnnetust

Naine
Copy
Foto: cottonbro / Pexels

Kas sul on juba kingid ostetud? Kui sulle on ka uskumused olulised, siis pane tähele: need asjad tuleks kinkimata jätta.

Kingitused valmistavad nii saajale kui andjale rõõmu, ent on teatud asju, mis jäetakse üksnes ebausu pärast kinkimata. Väljaanne Freundin avaldab, millised need on ja kuidas vaatamata sellele halbu endeid tõrjuda ning saajale õnne ja rõõmu valmistada. 

Kingad

Öeldakse, et kingitud kingadega partner põgeneb varem või hiljem. Aga olgem ausad, milline naine ütleks kingitud kingapaarile ei? Eriti kui tegu on palavalt igatsetud stiletode või eriti šikkide tossudega. Kui tahad kindla peale minna, siis tuleb vahetuseks anda üks münt vastu. See hoidvat needuse ära.

Kellad

Kellad on ühed armastatuimad jõulukingid nii naistele kui meestele, kuna tegu on praktiliste ja ajatute aksessuaaridega. Uskumuste kohaselt tuleb aga valvel olla. Kui kell jääb seisma, siis võib õnnetus juhtuda. Seepärast soovitab Freundin automaatselt üleskeeratavat käekella. Siis ei jää kao aeg nii kiirelt käest.

Rahakott

Ükskord tühi, alati tühi? Kui kingid rahakoti, siis mitte kunagi tühjana, kuna uskumuste järgi ei tule siis enam rohkem raha tengelpunga omanikule. Et needusele vastu seista, pane kinkides lihtsalt münt sisse.  

Pärlid

Pärlid on klassikalised ja ilusad. Seetõttu on on ketid, käevõrud või kõrvarõngad kena leid kuuse alt. Ebausk ütleb aga, et iga pärli kohta poetatakse üks pisar. Ära lase end sellest ära kohutada. Kui see on pärliarmastaja suurim südamesoov, siis on need pigem rõõmupisarad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles