Selle lihtsa trikiga ei võta sa jõulude ajal juurde

Naine
Copy
Foto: sobhan joodi / Pexels

Sa ei taha jõulude ajal millestki loobuda, aga ka mitte juurde võtta? Sel juhul aitab sind väike nipp. 

Kui õilsad ja eeskujulikud kõik su kavatsused ka pole — niipea kui läheneb esimene jõulupidu koogikeste, tordikeste ja maitsva praega,  pole end sugugi kerge ohjeldada. Üks lihtne trikk aitab sul siiski vormis püsida. 

Kaloritelugemise asemel peaksid tähelepanu hoopis mujale suunama, sest kõige lihtsam viis pühade ajal mitte jõuluvanale kahtlaselt sarnase ümmarguse kõhuga ringi patseerida, on trenni teha. Ja sellest loomulikult ka kinni pidada. 

Leia oma lemmik

Sa ei pea sugugi kaua raskusi tõstma või lõputult mööda metsa jooksma — kui sa kolm-neli korda nädalas pool tundi enda liigutsamiseks aega leiad, siis ei ole lisakilodel pühade ajal peaaegu mingit lootust sind rünnata. Teine positiivne efekt pole sugugi vähemtähtis: kui sa tead, et sul kuluvad need lisakalorid sporti tehes nagunii ära, siis on maiustamine ja näksimine palju toredamad ning meeleolu jõulude ajal oluliselt parem, kirjutab Freundin. 

Niisiis kas väike jooga kodus, trenn spordisaalis või jooks mere ääres. Kui sport ei ole sinu teema, siis pane tossud või muud mugavad jalatsid jalga ning tee oma ümbruskonnale rahulik tiir peale. Tänu ilusale valgustusele avastad jõulude ajal palju uut. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles