Paparatsogalerii ⟩ Briti siniverelised saabusid kuninganna jõululõunale; Meghanist ja Harryst aga ei kippu ega kõppu

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy

Cambridge'i hertsog ja hertsoginna olid esimesed, kes täna päeval Buckinghami paleesse kuninganna jõululõunale saabusid. Oli aga mitu tähtsat siniverelist, ks jäidki tulemata.

Prints William saabus eraldi autos koos kuueaastase prints George'iga, kes istus tema kõrval laste turvatoolis. Kate'iga sõitsid teises autos nelja-aastane printsess Charlotte ja 19-kuune prints Louis.

Kohal oli ka prints Charles, printsess Beatricve ja skandaalidesse sattunud prins Andrew. Paistab, et hoolimata pedofiiliaskandaalist kadunud Jeffrey Epsteiniga on Andrew siiski perekonnas oodatud.

Kohal olid ka Mike ja Zara Tindall, samuti Wessexi krahvinna Sophie oma tütre leedi Louise Windsoriga (16). Sophie abikaasa prints Edward, Wessexi krahv, oli koos nende poja, vikont Severniga (12) teises autos.

Kellest aga polnud kippu ega kõppu, olid Sussexi hertsog ja hertsoginna ehk Meghan ja prints Harry. Nad ei plaani riiki enne uut aastat naaseda ning peavad praegu kuuenädalast puhkust koos bebi Archiega riigis, mida hoitakse saladuses.

Loodeti, et Norfolkist jõuab kohale ka prints Philip, kuid hoolimata sellest, et Edinburgi hertsog võttis osa eelmise aasta söömaajast, ei nähtud teda täna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles