Kontsad katki ja vajad uusi? Need kingad on hävimatud!

Triin Sepp
Copy
Seksikad kingad, millega võid käia kümneid aastaid.
Seksikad kingad, millega võid käia kümneid aastaid. Foto: Borgezie / SWNS/Borgezie / SWNS / Scanpix

Paljud tänapäeval toodetud asjad ongi mõeldud kiiresti katki minema, et sa peagi poodi uue järgi lippaksid. Ent õnneks on mõned disainerid seadnud oma pilgu hoopis teisele poole ning seetõttu on ilmavalgust näinud ka esimesed hävimatud stilettod.

Briti ehtedisainer Christopher Shellis, 53, esitles maailma esimest paari hävimatuid stilettosid ning need tulid välja just jõulupidude hooajaks. Shellis garanteerib, et kingad kestavad terve kandja eluaja või isegi generatsioone. Sellise lubaduse täitmise garanteerib kingade huvitav materjal: nimelt on kinga talda sisestatud 11 roostevabast terasest kruvi, mis on nii tugevad, et neid võiks kasutada ka meresõidukite valmistamises.

Talla alt paistavad tugevad roostevabast terasest kruvid.
Talla alt paistavad tugevad roostevabast terasest kruvid. Foto: Borgezie / SWNS/Borgezie / SWNS / Scanpix

Roostevabast terasest on valmistatud ka kauni kinga konts, mille disain pärineb ühest Shellise varasemast kingapaarist, maailmakuulsatest teemantstilettodest, ning mis on inspireeritud liiliaõie tolmukatest. Disainer on ka varem meedias laineid löönud, kui tema kullast ja teemantitest valmistatud kingapaari ostis 200 000£ eest ära maailmakuulus megastaar ning laulja Beyoncé.

Kontsa disain on inspireeritud liiliaõie tolmukatest ning valmistatud samuti roostevabast terasest.
Kontsa disain on inspireeritud liiliaõie tolmukatest ning valmistatud samuti roostevabast terasest. Foto: Borgezie / SWNS/Borgezie / SWNS / Scanpix

Kinga kontsaplekk on tehtud kergesti vahetatavaks ning stilettosid kaunistab lootust, armastust ning jõulisust sümboliseeriv ingel. Kingade disainiprotsess kestis viis aastat ning neile on antud ka kohane nimi: igavesed inglitiivastilettod («Eternal Angel Wing Stilettos»). Need on saadaval kõigis primaarvärvides ning nagu juba mainitud, saavad kingad kaasa ka eluaegse garantii, kuid kahjuks mitte õnnetusjuhtumite või kosmeetiliste kahjustuste osas.

Ajatult klassikalise lõikega kingad - nüüd ka ajatu kestvusega.
Ajatult klassikalise lõikega kingad - nüüd ka ajatu kestvusega. Foto: Borgezie / SWNS/Borgezie / SWNS / Scanpix

 Kindlasti küsib nii mõnigi lugeja nüüd, et kui palju sellise disainiime eest siis välja käia tuleb? Võrreldes popkuninganna Beyoncé kingadega saab need kaunitarid endale jalga lausa võileivaraha eest: 695£ või siis 815€. Kui tekkis huvi oma kingariiulisse investeering teha, siis võid kingad leida disaineri kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles