Kohtingutreener õpetab: 4 viisi, kuidas panna mees endasse pühadeajal armuma

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Pühadeaeg on maagiline aeg ja seda ka armastuse jaoks. Jahedatel ja pimedatel öödel igatseb igaüks meist seda erilist inimest, kelle kaissu pugeda.

Kohtingutreener Matthew Hussey, kes on aidanud tuhandeid naisi leida armastust, õpetab, mida teha ja kuidas käituda, et panna mees endasse armuma.

  1. Näita välja elurõõmu. «Kõige imelisematel naistel, keda ma tunnen, on üks ühine omadus – nad vaimustuvad väikestest asjadest,» ütleb Hussey. «Nende kirg muudab nad aga ligitõmbavaks.» Nii tasub sulgi näidata, kui väga sa elu naudid. Võib-olla meeldib sulle, kuidas jõulutuled kõik pidulikuks muudavad. Ehk lugesid sa midagi inspireerivat. Mis iganes see ka poleks – näita talle, et sa armastad elu, ja ta tahab seetõttu sinuga veelgi rohkem aega koos veeta.
  2. Ole see, kes käe ulatab. Hästi ajastatud puudutus paneb mehe tundma, nagu ta oleks sind aastaid tundnud – ka siis, kui ta vaid kohtus sinuga. Võtmeks on nüansirikkus. Mänguline koputus vastu ta õlga, kui ta teeb nalja või toe palumine, kui tänav on libe – ta tunneb kohest sidet.
  3. Märka ta parimaid omadusi. Mehed armuvad naistesse, kes näevad neis parimat. Seega leia võimalus, kuidas esile tõsta neid omadusi, mida sa temas imetled. Ehk meeldib sulle, kuidas ta perega kvaliteetaega veedab ning panustab köögis. Või räägib ta sulle äriplaanist järgmiseks aastaks – sa saad öelda, kui märkimisväärne see on. Kui ta tunneb, et sa teda päriselt näed, tõmbab see teda sinu poole veelgi enam.
  4. Jaga otsuseid. Võta eesmärgiks oma arvamuse avaldamine, kui te olete koos väljas. Näiteks esimesel kohtingul lase temal valida restoran, kuid sina vali koht, kus te istute. Või märgi, kui hea on roog ning räägi siis lõbus lugu, kuidas sa kord makaronid põhja kõrvetasid, kuid toidu sellest hoolimata ära sõid. Kui sa avaldad talle endast erinevaid külgi ja näitad, mis sulle meeldib, tekitab temas rahuldust tunne, et ta õpib sind tundma.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles