Huulte liimimisest peenise rebestamiseni: 10 kõige jaburamat lõppeva aasta kehatrendi

Foto: Shutterstock
Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy

Inimesed armastavad endaga teha kõiksuguseid kummalisi asju ning mõnikord juhtub, et üks loll teeb ees ja teised kiirustavad asja enda nahal proovima. Siin on aasta 2019 kõige jaburamad kehaga seotud trendid.

Kulmude ehtimine

Aitäh, Instagram. Mitte et kulmutrendid juba niigi veidrad poleks (lainelisi kulme mäletate?) – nüüd peame vaatama, kuidas mõned inimesed kulmud pühadeks ära ehivad...

Ninakarvapikendused

Kehakarvade aktsepteerimine kujul nagu nad kasvavad on imetlusväärne trend. Lõpuks ometi saame me julgemalt jätta jalad ja kaenlaaalused raseerimata ning end oma nahas mõnusalt tunda. Miks aga peaks keegi tahtma ninakarvu pikendada, jääb sügavalt mõistmatuks.

Kõrvameik

Juhul, kui see trend sinust mööda läks, oled õnnega koos. Üks kõige ebavajalikum meik maailmas – kõrvameik.

Loe ka: 13 košmaarset trendi lõppevast kümnendist, mis võiks minevikku jäädagi

Huulte liimimine

Kui su huuled pole nii lopsakad, kui sa tahaksid, siis võiksid huulte liimimise asemel mõelda pigem ilukirurgiale. Või – miks ka mitte – oma välimusega leppimisele ja enda armastamisele.

Karvased küüned

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Would love to have these at their next appointment ? #newtrend

A post shared by Pretty Polished ?? Nails Crewe (@pretty_polished_84) on

Miks?

Näoehted

Osa neist ehetest on tõesti ilusad, kuid kas on ikka vajalik põsed ja silmaalused ehetega katta?

Käemeik

Kui meik läheb kätele, on tavaliselt esimene mõte see ära pühkida. Mingil põhjusel on aga inimesi, kes meigivad oma peopesasid.

Peenise hõõrumine hambapastaga

See trend lõi laineid Youtube’is – väidetavalt aitab peenise hambapastaga hõõrumine voodis kauem vastu pidada. Mehed, ärge tehke seda, sellest pole mingit kasu, küll aga kahju!

Peenise rebestamine

Mehed on ikka olnud oma riistade osas ebakindlad, kuid suurendamise eesmärgil selle rebestamine on lihtsalt jabur, pealegi ohtlik!

Urruaugu päevitamine

Väidetavalt saab nii tappa baktereid, kätte suurema doosi D-vitamiini ja hoida hügieeni. Spetsialistide sõnul pole neil väidetel muidugi mingit alust ja pealegi võib see lõppeda põletusega, kuna suguelundite nahk on tundlikum ja õrnem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles