Raheli rasedus. Eriti nõme on olla rase pühade ajal

, kolumnist
Copy
Foto: Shutterstock

Ärge saage minust valesti aru, ma ootasin seda last kaua ja olen tema tuleku üle jumala õnnelik. Küll aga, kui valida saaks, jätaks detsembri lõpu kogu rasedusest suure ringiga välja, sest nii palju asju ajavad mind just viimastel nädalatel närvi.

Esiteks, mul on süda paha. Lõpuks on iiveldus siin ja kuigi ma ei ole veel oksendanud, pean mitmed korrad päevas sügavalt sisse-välja hingama, et natuke öökimisetunnet leevendada. Ega ta kerge ei ole, kui igalt poolt viirukid, lõhnaküünlad, piparkoogid ja rasked pidused parfüümid vastu vahivad! Eriti hull on autoga sõites ja kuna me oleme mehega lubanud jõulunädalal uskumatul hulgal sõpru ning sugulasi läbi käia, veedan pikki tunde autoroolis.

Kui ma kunagi lube tegin, siis tundusid ringristmikud alguses jube keerulised asjad, aga ajapikku sain nendel sõitmise selgeks. Nüüd, kui väike elu mu sees kasvab ja mind mingil täiesti seletamatul bioloogilisel põhjusel ropsima ajada tahab, saan aru, et ringil sõitmine on leiutatud ainult rasedate piinamiseks. Jeesus küll, miks ei võiks kõik teed otse minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles