7 märki, et su eks tahab sind tagasi

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Suhted on harva nii lihtsad nagu me tahaksime, et nad oleksid. Võib olla kümneid põhjuseid, miks teie oma ei töötanud.

Tiirutavad su peas mõtted sellest, kas ta kahetseb, et sul minna lasi? Kas pead pidevalt segaseid signaale tõlgendama? YourTango selgitab, millised on märgid, et eks pole sinust üle saanud ja tahab sind tagasi.

  1. Miski hoiab teda tagasi. Ükskõik kui palju naisi teda ka kohtingule ei kutsuks, kuuled sa ühiste sõprade kaudu ikka, et ta lükkab pakkumised tagasi. See võib olla signaal, et ta hoiab end ikka sinu jaoks.
  2. Kontakt jätkub. Enamikel eksidest on raske harjuda sellega, et enam ei hoita kontakti, kuid mõned kasutavad seda vaid ettekäändena. Kui ta võtab sinuga pidevalt ühendust ja meenutab ühiseid häid aegu, võib see viidata, et ta tahab sind tagasi.
  3. Ta vabandab nii sõnades kui tegudes. Kui sa märkad, et ta on muutnud enda juures neid asju, mis teie vahel tüli tekitasid ning on ka sõnades vabandanud, on selge, et ta kahetseb, et asjad nii läksid.
  4. Ta ei lepi lahkuminekuga. Heidab ta sulle ette, kui sa temaga ei kontakteeru ja on tal raske näha sind kellegi uuega edasi liikumas? See on selge märk, et ta ei suuda lahkuminekuga leppida.
  5. Kõnekad žestid. Ühtäkki on ta see mees, keda sa tahtsid. Sinu peale langeb terve maailma romantika ja armsad žestid
  6. See ei tundu lahkuminekuna. Te võisite sõnades lahku minna, kuid sulle ei tundu see tõeline. Ta pöörab sulle tähelepanu ja käitub, nagu ta ei mäletakski lahkuminekut. Ta ilmub välja nagu oleks see normaalne ja käitub nagu poleks midagi olnud.
  7. Sa näed tema valu. Kui temaga kohtud, näed kui inimvarju. Ta sõbrad kurdavad, et ta on vaikne ja hoiab omaette. See viitab, et tal on väga valus ja ta armastab sind, igatsemisest rääkimata.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles