12 väikest ja armsat, ent alahinnatud teetähist, mida oma suhtes märgata

Triin Sepp
Copy
Igas suhtes on palju väikeseid, ent märkamist väärivaid teetähiseid, mida koos kaaslasega meenutada.
Igas suhtes on palju väikeseid, ent märkamist väärivaid teetähiseid, mida koos kaaslasega meenutada. Foto: Shutterstock

Suhtes olemine on tihti nagu kaunis tuulispask. Ühel hetkel sööd uue tuttavaga pitsat ning vaatate koos naljakaid pilte internetist. Klõps! Ühtäkki on juba kaks aastat hiljem, te elate koos toredas korteris ning teie vahel on lõputult mälestusi ja nalju, mida ainult teie kaks mõistate.

Kui sa tõesti oma partneriga koos olemist naudid, siis võib elu olla nii taevalik, et mõned väikesed ent ometi olulised teetähised teie suhtes jäävad kahe silma vahele. Selles ei ole midagi halba, sest kunagi pole liiga hilja oma suhet pühitseda. Üldse tasub tähistada kõike, mis on sind ja partnerit suhtes olles õnnelikuks teinud, isegi kui neist sündmustest on juba paar kuud möödas. Siin on Elite Daily poolt koostatud nimekiri, millest leiad 12 armast, olulist, ent veidi alahinnatud teetähist, millele koos partneriga tagasi vaadata ning oma suhet au sees hoida.

1. Esimene suudlus

Alustame kerge klišeega: esimene suudlus. See võis olla armastava suhte algus või eduka kohtingu lõpp. Pealegi - on suur tõenäosus, et enamik inimesi mäletab selle hetke kohta oma suhtes hämmastavalt palju detaile ning alati on hea kaaslasega neid mälestusi võrralda ja meelde tuletada.

2. Esimene koos vaadatud film

Sa oled jaganud ning jagad oma partneriga ka edaspidi väga palju "esimesi". Üks neist on tõenäoliselt esimene film, mida koos vaatasite ning ehk ka jagatud popkornikauss. Näiteks võisid sel õhtul teada saada, millised on su kallima lemmikkommid või et te jagate ühist armastust romantiliste komöödiate vastu.

3. Kui hakkate üksteise lauseid lõpetama

See on tõeliselt alahinnatud teetähis: sina ja kaaslane olete niivõrd samal lainepikkusel, et teie jaoks ei ole mingi probleem üksteise lauseid lõpetada, tulgu see üksteise kehakeele täpsest tundmisest või kergetest muutustest hääletoonis ja näoilmes.

4. Kui valite välja oma ühise lemmikrestoran

Kõigil paaridel on hetki, kui süüa teha ei viitsi, ent siis algab klassikaline dilemma: kas minna välja sööma või tellida toit koju? "Kas me tahame aasia toitu või sushit?" "Kas tahad minna sinna uude restorani sööma?" See hetk, kui teil tekib ühine lemmikresto, on monumentaalne. Ei mingeid küsimusi enam - kui muid ideid pole, siis teate alati, kuhu sööma minna.

5. Esimene kord, kui kohtute teineteise lemmikloomadega

Loomaarmastajate jaoks võib esimene kord, kui nad kohtuvad oma uue kaaslase lemmikloomadega, olla sama närvesööv kui tema perekonnaga kohtumine. Muidugi soovib igaüks, et ta kaaslase kutsule või kiisule meeldiks ning loomake ka teda nähes elevil oleks. Seega on see suhtes eriti armas teetähis, kui partneri loom sind omaks võtab.

6. Esimene kohvikukohting

Kallimaga armsas kohvikus tassikeste taga istumine pärineb justkui igast romantilisest filmist. Tegemist võib olla toreda vestlusega või rahuliku ning õndsust täis pärastlõunaga, kuid üks on kindel: oma esimese kohvikukohtingu paika lähete te kindlasti tagasi, istute sama laua taha ning meenutate oma suhte algushetki. Nunnu, eksole?

7. Kui te koos toidupoodi lähete

Suhtes olemine võib ka sellise tavapärase tegevuse nagu toiduainete varumine päris lõbusaks teha. Seega on ka see üks pisike teetähis, kui kaaslasega koos riiulite vahel ekslete ning üksteisele oma lemmikuid snäkke, komme või kastmeid tutvustate, otsustades, milliseid neist täna koju viia ning üksteisele tutvustada.

8. Kui räägite üksteisele piinlikke lugusid oma minevikust

Meie kõigi minevikus on rohkem või vähem piinlikke seiku, millele tagasi vaadates on hea veidi punastada ning enda üle naerda. Selliseid lugusid on tore jagada ka oma kaaslasega, olgu tegemist selle korraga, kui sina tööle ainsana päkapikumütsis ja koledas jõulukampsunis läksid, end firmapeoks liigselt üles lõid või kui räägid korrast, mil su vanemad sulle kellegi ees piinlikkust valmistasid. On äge märgata, et tunnete end üksteise seltskonnas nii mugavalt, et saate vabalt rääkida ka sellistest seikadest.

9. Esimene kord, kui näete fotosid üksteisest lastena

See võib juhtuda näiteks siis, kui kohtud esmakordselt oma kaaslase perega või räägid partnerile oma lapsepõlvest: ikka ilmuvad kuskilt välja vanad fotoalbumid armsate ja naljakate piltidega esimestest mänguasjadest või kooliminekust. Ole valmis ning pista naerupisarate pühkimiseks ka salvrätik taskusse.

10. Esimene kord, kui koos ööbite

Ära alahinda esimest korda, kui uue partneriga koos ööbite. Selline kord võib sisaldada ka teisi "esimesi": esimene koos valmistatud õhtusöök või üksteise käte vahel filmi vaadates magama jäämine. Igal juhul on tegemist märkimisväärse teetähisega teie suhtes.

11. Esimene ühiselt ostetud mööblitükk

Pole vahet, kas oled juba kaaslasega kokku kolinud või mitte, päev, mil ostate ühiselt esimese mööblitüki, on ikkagi märkimisväärne. Ehk valisite koos uue diivani või vajasite garderoobikappi, kuhu mõlema riided sisse mahuksid. Igal juhul on selline ese sümboolse tähtsusega, sest liigute "sina ja mina" territooriumilt "meie" suunas.

12. Kui otsustate ära, kes millisel voodipoolel magab

See võib juhtuda isegi täiesti märkamatult ning juba ongi sul kaaslasega välja kujunenud kindel pool voodist, millel üks teist alati magab. Selline teetähis märgib teie kooselu armsa rutiini algust või jätku ning vajab samuti koos teistega väikest tähistamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles