Põhjus, miks mees vajab suhtes hingamisruumi

Marju Ränk
Copy
Foto: Pexels / CC0 Licence

Kohtud lõpuks ometi selle imelise mehega, kellega oled unistanud oma elu jagada. Kõik sujub suurepäraselt ja tunned, et ei tahaks temast sekunditki eemal viibida - oletegi 24/7 ninapidi koos ja kõik on mõnus, kirjutab I Heart Intelligence.

Äkitselt hakkab suhe koost varisema ja tekib kaugenemine. Hakkad mõtlema, mis võis valesti minna, kui kõik tundus imeline. Küsid endaltki, et kas ehk oled milleski eksinud? Süü on olemas ja olete selle taga mõlemad! 
 
Mehed vajavad suhtesse hingamisruumi!
 
Ära mõista valesti - mehed vajavad emotsionaalset kontaktki samamoodi nagu naised, aga mõnikord vajavad nad lihtsalt oma aega. Oma aja saamine lisab suure tõenäosusega suhtele vunki juurde.
 
Mees naudib sinuga suurima hea meelega kohtinguid ja näeb sind parima inimesena oma elus, sest olete loonud tugeva sideme, kuid koosviibimise vaheline aeg annab talle võimaluse väljendada ja ära tunda tema tõelisi tundeid sinu vastu. 
 
Ta võib füüsiliselt olla hõivatud, aga tema mõistus on vaba. Kui ta pole sind mõnda aega näinud, ega sinuga rääkinud, hakkab ta iseeneslikult sulle mõtlema. Tal tekib soov sult küsida, millega tegeled ja kuidas su päev on möödunud. Ta võib isegi uudishimutseda, kellega aega veedad ja tunneb armukadedust, sest veedad mõnusasti aega kellegi teisega.
 
Naisena sinu mõistus ilmselt juba teab, et ruumi andmine on hea mõte. Levinum probleem, millega naised silmitsi seisavad, on see, kui lähed üle piiri ja hakkad oma meest lämmatama. Üle piiri astumine käib lihtsalt: saadad talle sõnumi, aga ta pole veel vastata jõudnud. Seejärel saadad 15 sõnumit veel otsa. Kehtib ütlus - vähem on rohkem.
 
Mehele rohkem vaba ruumi andes, hakkab ta tundma igatsust sinu armsa naeru ja silmade sära järgi, kui teda vaatad. Mis saaks olla veel võimsam, kui mehe igatsus naise järele? Tugeva loodud emotsionaalse sidemega sammute koos tulevikku, loote perekonna jne.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles