Unikaalne käekott punasele vaibale ja linnatänavale

Elis Vaiksaar
Copy
Foto: Facebook/Modern Picnic

Oled väsinud lõunasööki eraldi kotiga kaasas kandmast? Modern Picnic on disaininud käekoti, millega sobitud nii linnatänavale kui ka punasele vaibale.

USA käekotifirma Modern Picnic on välja töötanud ideaalse lõunasöögi koti, et sul oleks lihtsam oma lemmikeinet kaasas kanda ilma, et peaksid selle eraldi kotiga kaasa võtma.

Ühel pool isoleeritud sisuga sahtel lõunasöögi jaoks ning teine pool kõige muu vajaliku tarbeks. Samuti on mõeldud söögiriistade peale, mille jaoks on tehtud eraldi sahtlid, et neid lihtsalt ja mugavalt kaasas kanda.

Kuna Modern Picnic on tuntud kui väga loodussõbralik firma, siis ei ole nad loodussõbralikkust ka sel korral unustanud. Nimet on kott valmistatud ökosõbralikust vegan nahast ning valikus on kahte erinevat tüüpi kotirihmasid - vegan nahast ning bambusest. Värvitoonidest pakutakse nii kreemikas beežitooni kotte, klassikalist musta ning erksamaid värve armastavatele inimestele rohelist tooni kotte. Selleks, et lunchbag endale soetada, tuleb sul välja käia ümmarguselt 130 eurot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blush for Spring ? #thelunchboxreinvented #modernpicnic

A post shared by MODERN PICNIC (@modernpicnic) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles