Uba paistab! ⟩ Pilupüksikute uus tulemine

Triin Sepp
Copy
Kitsat püksid võivad küll head välja näha, ent peidavad endas ka ohtu!
Kitsat püksid võivad küll head välja näha, ent peidavad endas ka ohtu! Foto: Shutterstock

Ammu on teada, et kõige imelikumad moetrendid tulevad Aasiast. Seetõttu pole mingi ime, kui üle kümne aasta tagasi lõi meedias laineid toode, mida Jaapanis müüdi «Party pants» ehk peopüksid nime all.

Jah, just selliseid «huvitavaid» visuaale üritasid noored neiud mõne aja eest paariliste võlumiseks kasutada. Püksikud toimivad nagu hea rinnahoidja, ent alumisele korrusele: nimelt pidavat tootel olema nii tõstev kui eraldav funktsioon. 

Inglise keeles kaamlivarbaks nimetataval olukorral, mida sellised aluspüksid tekitavad, head eestikeelset nime veel välja kujunenud ei ole. Selline piinlik olukord juhtub naisterahvasel, kes püksid liiga kõrgele üles tõmbavad, mille tõttu joonistuvad hargivahel välja naise väliste suguelundite piirjooned ning üldiselt üritavad kõik naised selle teket iga hinna eest vältida.

Et pükstest välja joonistuvat «uba» ära hoida, on teised firmad koguni välja tulnud erinevate toodetega, et seda ära hoida. On loodud nii püksi pistetavad silikoonpadjakesed kui ka retuusid, kuhu taoline padi juba hargivahele sisse õmmeldud.

Jaapan võib tänaseks küll sellest trendist toibunud olla, kuid nüüd on pilupüksikutele antud uus elu ja hingamine. Nimelt on tootjad otsustanud potentsiaalset turgu laiendada ning lisaks seksikatele pidulistele soovitatakse seda kanda näiteks naiseks kehastuvatel meestel, transsoolistel, näitlejatel ning kostüümipidulistel näiteks Halloweeni ajal.

Kui tekkis huvi, siis osta saab seda näiteks Amazonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles