Huulepulgatoon paljastab su kohta nii mõndagi

Marju Ränk
Copy
Foto: Shutterstock

Nahatoon, roosa, ploomitoon ja erinevad punase varjundid paljastavad isiksuse erinevaid tahke, kirjeldab Shape. Tasub teadlikult valida, millist huuletooni kanda ja millise mulje see sinust kuvab.

Meigibränd CoverGirl ühendas jõud Harvardi ülikooli psühholoogidega, et uurida, kuidas meigikombinatsioonid mõjutavad seda, kuidas inimesed defineerivad naise isiksust ja šarmi - ka alateadlikult. 

Selgusid kõikide värvitoonide tõlgendused:

Punane
Punase tooni kandjad on julged ja loovad isiksused. Suure tõenäosusega on nad laupäeva õhtuti ööelu nautimas. Lisaks võivad nad suure tõenäosusega viis päeva nädalas jõusaalis treenida.

Roosa
Roosa kandjaid peetakse armastavateks ja lõbusateks. Roosa on ka jõu toon: töökoha juhid omavad suure tõenäosusega roosat huulepulka, madalal ametikohal olevad naised ilmselt ploomi või nahatooni huulepulka.

Ploomi toon
See toon annab teistele märku, et oled isemajandav ja omal jõul toime tulev naine. Naised, kes kannavad marjatoone, on rahulikuma loomusega, käivad harva ööelu nautimas, pildistavad end harvem ja omavad kõige vähem kingi. Vähemalt võrreldes nendega, kes eelistavad teisi toone.

Nahatoon
Neutraalset huuletooni kandvad naised on loomuselt soojad ja hoolivad, mistõttu soovitavad psühholoogid esimesel kohtingul just seda tooni kanda. Selle tooni kandmine loob eeliseid ja säilitab naturaalse väljanägemise. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles