Vuntsivaha ja habemevaht - naistel on neid hädasti vaja

Marju Ränk
Copy
Foto: Shutterstock

Paljusid meeste tooteid võivad ka naised enda hüvanguks ära kasutada, sest tema asjad on ju ka sinu asjad! Pärast nende toodete kasutamist võib su kosmeetikatoodete arsenal muutuda tunduvalt mehelikumaks.

Tihti, kui meestel tekib näole mõni punnike või mõni muu iluviga tekkima, tõttavad naised kohe enda kosmeetikakoti kallale, et olukorrale lahendus leida. Naiste tooted meestele on täiesti tavapärane, kirjeldab Marie Claire.

Mitte kordagi ei tule naine selle peale, et ka mõni mehe ilutoode võiks talle kasulikuks osutuda. Siin me toome näiteid, mida ja milleks kasutada saad:

1. Vuntsivaha

Meeste vuntsivaha toimib suurepäraselt kulmude fikseeriva geelina. Kui vuntsid jäävad sellega kenasti vormi püsima, küllap jäävad ka kulmud ja keegi ei oska aimata, millist imetoodet kasutasid.

2. Habemeajamisvaht

Habeajamisvaht kõlbab ka säärte ja intiimpiirkonna raseerimiseks. Vaht jätab naha eriti pehmeks, sest mõeldud näopiirkonna jaoks, mis vajab niigi lisaniisutust. 

3. Raseerimisjärgsed tooted

Miks naised ei võiks raseerimisjärgseid tooteid rohkem kasutada? Testi mehe tooteid ja märka, kui palju vähem raseerimisjärgset ärritust tekib.

4. Puhastusgeel

Meeste näopuhastusgeelid on igapäevaseks kasutamiseks võib-olla ehk liiga tugevatoimelised, aga selle eest sobivadki hästi sügavpuhastuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles