Fotod ⟩ Moeteadliku mehe kapis on need rõivaesemed

Marju Ränk
Copy
Foto: Shutterstock

Uus aasta tähendab ka moes uusi alguseid. Ruudulised mustrid ja julged värvid on 2020 aasta meeste moe põhimärksõnad. Alt leiad fotod, mida moeteadlik mees see aasta kannab.

Londoni meeste moenädalal pakkus esimesi stiilinippe näha, kus leidub nii klassikalist kui ka julget uut trendi. Põhilised mõjutused pärinevad 70-ndatest ja 90-ndatest. Tänavamoes korduvad siiski ka mõned tuttavad trendid.

Siin on 10 kõige trendikamat rõivastust käesolevaks aastaks, mida stiiliteadlik mees oma kappi soetab.

1. Shacket

Kas see on pluus või jakk – me keegi ei tea seda, aga see on sel hooajal väga moes ja kõik mehed hakkavad just seda kandma. Nimi pärineb sõnadest shirt (pluus) ja jacket (jakk). Villasest kangast versioonid sobivad talvejahedusse suurepäraselt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Details via @gregntore

A post shared by Helvarc (@helvarc) on

2. Üleni teksa

Teksapüksid tulevad aina enam tagasi moodi, aga nüüd üha julgemalt ka teksajakid. Üleni teksane olek nõuab stiilitunnetust ja õiget suhtumist – soovitatavalt mõlemat isikuomadust korraga.

3. Vatiinijope

Eestlased võivad vatiinijope trendi üle kindlasti suurt rõõmu tunda, sest lisaks praktilisusele on see ka super moekas. Julge stiiliguru valib klassikalise musta asemel värvid ja efektid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Power puff ?

A post shared by Chris (@christopherbark) on

4. Ruuduline

Klassikalised ruudud on tegelikult juba pikka aega ja põhjusega moes olnud: ruudutrükk näeb ülikondadel, jopedel, pükstel ja särkidel lihtsalt väga hea välja. Elegantne stiil muudab väljanägemise alati atraktiivseks. Isegi ettevaatlik moehuviline julgeb seda stiili katsetada.

5. Karvane jakk

Kohevad jakid näevad kõigega suurepärased välja. Karusnahast detailid lisavad vunki juurde ja sobivad suurepäraselt teksapükstega.

6. Barett

Bareti võib põhimõtteliselt iga rõivastusega kokku kombineerida.

7. Polo

Kootud polo on klassika, mida kannavad talve saabudes kogu maailma mehed. Kombineeri polo ülikonnaga, ägeda koti või flanellsärgiga – kõik sobib ja tulemus on äge!

8. Pruunid toonid

Maalähedane pruun toon on elegantne. Pruunid toonid olid tegelikult juba eelmisel aastal hitid, eriti naiste seas, kuid see toon näeb ka meeste seljas šikk välja. Ükskõik, kas sulle meeldib kaamelitooni villane mantel, pruun ülikond või šokolaadikarva polosärk – osta see kohe ära.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now that the winter has arrived, the current fall-winter collection of @dakslondon with its color palette and materials feels just perfectly suited for this moment of the year. Very British, very cozy, yet elegant, DAKS is conquering my heart, and given that this year they celebrate the 125th anniversary, they have been loved by manies for quite some time. They also happened to contribute to some garments becoming as we know them today. But we’ll look into this another time... ? ?by me @a.po.stile from DAKS show in Milan . . . . . #DAKS#DAKSlondon#london#british#britishfashion#elegant#suit#suitedandbooted#madeinlondon#tailoring#fashionlondon#londonfashion#mensfashion#menswear#mmfw#milanmensfashionweek#lfwm#menwithstyle#menwithclass#modamasculina#dailydapper#pitti#dandy#style#ootd

A post shared by A•PO•STILE by Poli Alexeeva (@a.po.stile) on

9. Erksad värvid

Aina enam tungib erksaid värve valikusse. Neoonroheline, mis helendas möödunud aastal tänavapildis, hoiab kapis endiselt sooja kohta. Ka oranž, punane, roosa ja sädelev sinine on meeste seas popp.

10. Mitmevärvilised kampsunid

Talv kuulub kampsunitele ja ka Londoni ägedaimad mehed eelistavad nüüd traditsioonilisi kudumeid. Praeguses trendis valitsevad kerged metsiku lääne esteetika mõjud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles