9 asja, mis tunduvad romantilised, kuid tegelikult on nõmedad

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Kui tore oleks oma akna tagant selline tüüp leida? Vist mitte väga.
Kui tore oleks oma akna tagant selline tüüp leida? Vist mitte väga. Foto: Shutterstock

Ettevaatust! Valentinipäev on nurga taga ning kõik soovivad kindlasti sotsiaalmeediase ülimalt romantilisi ning nunnusid pilte postitada. Ent paljud «klassikud», mida peetakse armsaks või seksikaks, pole tegelikult kumbagi ning on tegelikult päris nõmedad.

1. Roosiõielehtedega kaetud voodi

Kes kurat selle pärast ära koristab? Mõtle sellele. Jah, tegemist on kindlasti suurejoonelise romantilise žestiga, kuid see tähendab ka seda, et sa pead terve järgmise päeva neid lillelehti koristama, mõned neist kindlasti ebameeldivates kohtades. Tõenäoliselt leiad pruunikaid kuivanud õielehti veel vähemalt kuu aega erinevatest kohtadest, kuhu need kindlasti poleks tohtinud sattuda. Rääkimata üldse sellest, et kui sa nende peal seksid, siis võid oma voodipesu ilmselt maha kanda, eriti kui see juhtus heledat tooni või koguni valge olema.

Jah, filmides on tavaliselt õielehtedest rada eesuksest voodini, aga kas su tolmuimeja tuleb selle koristamisega toime? Mina enda oma suhtes küll kindel ei ole. Pealegi – mida see tegelikult sinu voodielule juurde annab? Mitte midagi.

Kas roosikroonlehtedega kaetud voodi tundub ka sulle romantiline? Aga hilisem koristamine?
Kas roosikroonlehtedega kaetud voodi tundub ka sulle romantiline? Aga hilisem koristamine? Foto: Shutterstock

2. Küünaldega kaetud voodi või tuba

Oo, kui äge: surmalõks!

Iga kord kui keegi mõnes seriaalis partneriga linade vahele ronib, kuid tuba või voodi ümbrus on küünlaid täis, tekitab minus paanikat. Üks vale liigutus ning juba on kõik kohad küünlavaha täis või lausa põlevad. Surm või armid kogu eluks – ei kõla just eriti romantiliselt. Isegi kui ellu jääd, siis pead veetma kogu oma ülejäänud elu inimestele seletades, et said selle põletushaava, sest arvasid, et hullult hea mõte on seksi ajal voodi kõrvale küünlad panna. Pealegi – madratsid põlevad vägagi hästi.

Üks näeb pildil romantikat, teine tuleohtlikku olukorda. Vaid ühel neist on õigus.
Üks näeb pildil romantikat, teine tuleohtlikku olukorda. Vaid ühel neist on õigus. Foto: Shutterstock

3. Serenaadi laulmine

Piinlikkust valmistav. Kui keegi laulab sulle serenaadi, on see peaaegu nagu sünnipäeva tähistamine, kuid palju ebameeldivam. Sa pead lihtsalt istuma ja kuulama, üritama tähelepanelik ning huvitatud välja näha, samal ajal kui keegi sulle laulab. Miinuspunktid veel selle eest, kui ta teeb seda avalikus kohas või on palganud selleks teised inimesed.

Lubatud on karaoke laulmine ning see, et su kallim on päriselt bändis ning pühendab mõne oma lugudest sulle. Äärmisel juhul see, et keegi teeb seda lühidalt ja naljaga pooleks. Võibolla. Ehk. Kui muidu ei saa.

Mis oleks parem, kui väljendada oma tundeid serenaadiga? Kõik muu.
Mis oleks parem, kui väljendada oma tundeid serenaadiga? Kõik muu. Foto: Shutterstock

4. Kahekesi aeglaselt tantsimine

Kujuta nüüd ette, et oled kohtingul, kannad punast kleiti ning su potentsiaalne silmarõõm palub soovilooks «Lady in red», paludes sind samal ajal keset põrandat tantsima, kuid te olete seal ainus paar? Oo ei. Paljud oleksid ennem nõus tuhat surma surema, kui seda piinlikkust taluma. Selline žest võib küll mõnes situatsioonis tore olla, näiteks kui tegemist on keskealise paariga, kes üritab oma suhtesse sädemeid tagasi tuua, kuid see pole kindlasti liigutus, mis sobib esimeseks kohtinguks.

5. Luuletused

Luuletused ei meeldi mitte kõigile inimestele, võiks lausa öelda, et need pole vist enamiku inimeste meelislugemisvara. Üks asi on muidugi see, kui tegemist on avaldatud luuletajaga, ent tihti üritavad amatöörpoeedid oma kallima südant võita isetreitud luuleridadega, mis on enamasti piinlikud ega oma mitte mingisugust kunstilist potentsiaali. Eriti juhul, kui see on täisriimis ning tuleb otse südamepõhjast.

Ainus erand sellele reeglile: haikud.

Viktoriaanlikul ajastul võis armastuspoeesia küll popp olla, aga praegu enam mitte.
Viktoriaanlikul ajastul võis armastuspoeesia küll popp olla, aga praegu enam mitte. Foto: Shutterstock

6. Söödav aluspesu

Ei. Lihtsalt ei. Kes oli see inimene, kes ütles koosolekul: «Teate mis meie sortimendist puudu on? Tagumiku vahele topitavad kommid!» ning KES olid need kolleegid, kes temaga nõustusid? Ma loodan südamest, et keegi ei ole neid kunagi tõsiselt kasutanud. Või loodab mõni neiu ehk tõesti seda, et kui noormees talle muidu oraalseksi pole nõus tegema, siis muudavad kommipüksikud tema meelt? Heal juhul päädib asi kleepuva hargivahega, halvemal juhul ootab sind mõni infektsioon.

7. Hiiglaslikud kaisukarud hoidmas südant või midagi taolist

Tere. Ma olen täiskasvanu. KUHU ma peaksin selle karu panema? Isegi väike mänguloom rikuks mu sisekujunduse täiesti ära. Pealegi, millise mulje jätaks sinule ükskõik milline täiskasvanu, kellel on voodi kõrval ridamisi kaisuloomi? Sellisel inimestel on tõenäoliselt rohkem probleeme, kui need, mis esialgu välja paistavad ning kas sa tõesti tahad aidata tal nendega tegeleda?

Auto? Jah, muidugi! Kuid kaisukaru asemel oleksid võinud hoopis ägedat lisavarustust osta või paagi täis tankida.
Auto? Jah, muidugi! Kuid kaisukaru asemel oleksid võinud hoopis ägedat lisavarustust osta või paagi täis tankida. Foto: Shutterstock

8. Voodimängudes kasutatav toit üldiselt

Üks kõige naeruväärsemaid seksinippe, mida ma kunagi lugenud olen, soovitas mehe peenise otsa panna sõõrik ning see siis sealt ära süüa. Esiteks, sõõrikutel on mõnikord ikka päris väikesed augud. Teiseks, saiapuru kannikate vahel ei ole just eriti seksikas.

Üldse tundub, et väga paljud voodielule vürtsi lisavad nipid sisaldavad toidu kasutamist, kuid see pole enamasti eriti hea mõte, sest näiteks naiste intiimpiirkonnale võib suhkur vägagi kahjulik olla (khm, vaata ka kommipüksikud, khm). Ja kui kasutad kondoomi, siis võib teineteisega mängimisele toiduga mängimise lisamine mõjuda sellele rasestumisvastasele vahendile kahjustavalt. Seega kui sa ei soovi kahe eest sööma hakata, siis hoia toit voodist eemal.

9. Nimetätoveeringud

Võiks ju arvata, et inimesed suudavad ette kujutada, kui ebameeldiv täpselt on kellestki lahku minna, kui oled oma kehale tema nime tätoveerinud. Aga tundub, et keegi ei arva sellist tätoveeringut tehes vist hetkekski, et äkki ta pole nimeomanikuga elu lõpuni koos. Äärmisel juhul võiksid selliste nimeliste kaunistuste oma kehadele tegemist kaaluda paarid, kes on aastakümneid koos olnud ning liiguvad tõenäoliselt varsti ka järgmisesse ellu. Kõigile teistele peaksid nende sõbrad ilmselt väga karmi reaalsuseloengu pidama ning lahkuminekute statistikat näitama.

Kui arvad, et nimetätoveeringud on hea idee, kuid kipud suhetes olema vaid lühikest aega, siis võib su keha peagi välja näha selline.
Kui arvad, et nimetätoveeringud on hea idee, kuid kipud suhetes olema vaid lühikest aega, siis võib su keha peagi välja näha selline. Foto: /Caters News Agency/Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles