Fotod ⟩ Kiirtoidusõltlase muljetavaldav kaalulangus: 18 kuuga ligi 70 kilogrammi

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Kelsey Bonas/Instagram@itsamommythang

Endine kiirtoidusõltlane Kelsey Bonas ei suutnud McDonaldsist mööda sõita, ilma et ta sinna midagi ostma ei läheks. See oli üks põhjusi, miks tema kehakaal kontrolli alt väljus, vahendab Daily Star.

Kelsey Bonas käis McDonaldsis neli korda päevas, et endale sealt üks mõnus eine kaasa haarata. Naine kaalus lõpuks 127 kilogrammi.

Pärast ebamugavat hetke lennukis, kui ei õnnestunud turvavööd kinnitada, otsustas naine oma elustiili täielikult muuta. Ta lasi teha maovähendusoperatsiooni ja otsustas koduste maitsvate toitude kasuks. Radikaalne otsus aitas 32-aastasel Kelseyl langetada 18 kuuga ligi 70 kilogrammi keharasva.

Varem tarbis ta iga päev 4000 kilokalorit, millest suurema osa moodustasid McDonaldsi eined. Hommikuks armastas ta süüa 2 hiiglaslikku hommikusöögivõileiba, lõunaks kaks burgerit ja vahepaladeks kananagitsaid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mrs Kelsey Lynn Bonas (@itsamommythang) on

«Toidusõltuvus on midagi sellist, mille käest pole lihtne pääseda. Toit on kõikjal – sa lihtsalt pead seda sööma,» ütleb pika teekonna läbinud Kelsey. Ta kirjeldab, et ühel hetkel ei suutnud ta enam McDonaldsist mööda sõita, tundmata vajadust peatuda ja sealt midagi osta.

Tema mõttemaailm muutus täielikult, kui käis 2017. aastal arsti vastuvõtul. Arstid väljendasid naise kehakaalu pärast muret ja soovitasid tal tervise huvides maovähendusoperatsioon läbida. Arst lähenes naisele psühholoogiliselt ja pani teda mõistma, mida suur kehakaal tulevikus võib põhjustada. Kelsey tundis, et tal pole jaksu lapsega tegelda, joosta ning üleüldiselt oli kogu elurõõm kadunud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mrs Kelsey Lynn Bonas (@itsamommythang) on

Kelsey mäletab, et pidi pärast maovähendusoperatsiooni uuesti sööma õppima, samas ei kahetse hetkekski, et suure elumuutva sammu tegi. Nädal pärast operatsiooni oli juba ligi 12 kg maha läinud ja kuue kuu pärast kandis ta viis numbrit väiksemaid rõivaid.

Nüüdsest valmistab Kelsey maitsvaid koduseid toite ja kiirtoidurestoranid on minevik. Samas tunnistab, et arstid hoiatasid, kuidas kehakaal võib küll kiiresti langeda, aga aju ei pruugi nii ruttu järele jõuda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mrs Kelsey Lynn Bonas (@itsamommythang) on

«Operatsioon ei muutnud seda, mis peas toimub – see muudab lihtsalt kõhuümbermõõtu.»

Kokkuvõttes langetas Kelsey kaalu ligi 70 kg, tal eemaldati väljaveninud nahk ja tõsteti rindu. Kelsey on tervem kui kunagi varem ja tema lapsed on ema saavutuse üle uhked. Eelkõige on lapsed rõõmsad, sest nende emme jaksab rohkem mängida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles