Video ⟩ Vaata, kui palju raha teenib Ameerika pepuvõdistaja Mary Bellavita

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Mary Bellavita/Instagram

31-aastane Mary Bellavita on naine, kellel sai ühel päeval oma tavatööst villand ja otsustas totaalse kannapöörde teha, valides sealjuures oma tõelise kutsumuse, kirjutab Daily Star. 

Mary Bellavita nägi tohutult vaeva oma arvete tasumisega, kui teenis go-go tantsijana ligi 9 eurot tunnis. Selle asemel, et oma puusasid restoranides hööritada, otsustas ta hoopis internetis twerkimisega (tagumiku väristamine) raha teenida.

Ta ütleb: «Tantsisin seitse aastat täiskohaga ainult selleks, et mõista, see pole päris see, mida teha soovin.» Naine on alati tantsimist armastanud ja jõudis arusaamiseni, et võiks sellega endale elatist teenida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ????????? (@mary_bellavita) on

«Enne Instagrami töötasin restoranis, põhimõtteliselt kella üheksast viieni. Ma vihkasin seda tööd. Töötasin ülemuse jaoks, kellega olid lahkhelid ja inimestega, kes ei pannud oma töösse südant…»

Ta lisab, et igatses väga perega koosolemise aega ja pidi olude sunnil alati ka nädalavahetusel tööpostil olema, mis omakorda hakkas lõpuks tervisele mõjuma. Kuna restoranitöö ei pakkunud enam rahuldust, hakkas ta otsima uusi võimalusi, kuidas raha teenida. Ta mõistis, et võib hakata tantsuklippe Instagrami postitama.

Mary otsustas internetis hakata jagama endast seksikaid fotosid ja videosid ning peagi kogunes ta Instagrami kontole üle 1,5 miljoni jälgija. Mary teenib nüüd aastas ligi 101 000 eurot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ????????? (@mary_bellavita) on

Esimese fotosessiooni ajal oli Maryl vaid 835 jälgijat, aga peale fotode üleslisamist sai mõne tunniga juba 1000 fänni täis. Fotod said suure menu ja kõigest 1,5 kuuga oli kontol juba 100 000 jälgijat. Tänaseks päevaks ongi kogunenud 1,5 miljonit fänni ja seda kõike vaid paari aastaga.

«Peale kaheaastast fännibaasi kasvatamist pole ma mitte saanud oma vaba aja tagasi, vaid suudan ühe kuuga kokku teenida raha, milleks varem kulus terve aasta.»

Kuigi Mary on karjääris suure edu saavutanud, peab ta seda oma isa eest salajas hoidma. Kaunitar, kes omandas äri ja rahanduse alal kraadi, ei usu, et ta isa praegust eluviisi heaks kiidaks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ????????? (@mary_bellavita) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles