Erutavad nipid, mis su meest sekundiga jalust rabavad

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Enamik naisi arvavad, et mehed on kogu aeg valmis nendega voodisse hüppama ning ohjeldamatult voodirõõme jagama. Tegelikkus on siiski veidi teine. Järgnevad näpunäited aitavad sul oma meest igal ajal seksiks käima tõmamta. Samuti on võimalik mõnda neist kasutada ka siis, kui kallimast eemal viibid. Mida rohkem õpid oma meest seksuaalselt sütitama, seda rohkem ta sind tõenäoliselt armastab.

Seksikad sõnumid

Fakt on see, et meestele meeldib, kui neid õrritatakse ja seksikate sõnumite saatmine on tänapäeval suur osa sellest. Ära kõhkle oma kallimale midagi siivutut või lausa räpast sõnumeerimisel. Samuti ei tee paha mõned seksikad fotod sinust päeval, mil viibite üksteisest eemal. See on eriti käima tõmbav siis, kui õhtul tõesti kohtute. Kokkusaamise ajaks oled ta juba nii käima tõmmanud, et soovib vaid su riided seljast tirida ning koos linade vahele seiklema minna.

Kanna seksikaid püksikuid

Kui su kallim näeb, et kannad seeliku all üliseksikaid püksikuid, soovib ta suure tõenäosusega sind koheselt võtta. Näe veidi rohkem vaeva üleannetu aluspesu valimisel, et valiksid välja just sellise pesu, mis teda tõesti käima tõmbab. Head valikud oleksid midagi pitsilist või eriti silmapaistvat, et tal tekiks huvi sinu intiimpiirkonnaga lähiajal aina enam tutvust teha.

Kasuta keelt

Keel on üks parimaid asju, millega meest üles kütta. Oluline on see, et keelt kasutades ei tohi liiga lohakaks muutuda, sest see võib kiirelt seksiisu tappa. Samuti peaksid kasutama keelt peale suudlemise ja suuseksi tegemise näiteks õrnalt kõrvade suudlemisel, kaela ja isegi rinnanibude lakkumisel.

Avalikud ulakad puudutused

Kui järgmine kord kallimaga pargis või mõnes muus avalikus kohas jalutate, puuduta õrnalt tema meheau. Võimalik, et saab sellest tugeva impulsi, mis paneb teda sind koheselt jalust rabama. Tõenäoliselt leiad järgmisel hetkel end temaga voodist keset kuuma vahekorda.

Kahekesi kuuma duši alla

Pole midagi intiimsemat ega seksikamat kui koos dušši alla minna. Peske üksteist õrnalt ning ärge unustage õrnu puudutusi intiimpiirkonnas. Tunnetage üksteise alasti kehi ning suudelge üksteist õrritavalt. Kuum vesi ja veeaur soodustavad mehe erutumist ning parandavad ka vereringet, mis aitab paremini erektsiooni säilitada. Dušiseks on ülimõnus ning see on miski, mida peaks iga paar proovima.

Tee mehele striptiisi

Kui soovid mehele jätta kustumatut mälestust enda sensuaalsust ja seksikust näidates, on postitants koos striptiisiga ideaalne võimalus mehe erutamiseks. Võta lisaks postitantsu tunde ning õpi tantsima nagu kutseline strippar, sest just nii saate köita mehe tähelepanu täpselt siis kui ise soovite. Loomulikult vaid juhul kui koju vastava atribuutika soetad. Mõndadel kursustel õpetatakse ka sületantsu. Enne kui postitantsu ja sületantsu vahel valima hakkad, uuri välja, kumb sulle ja su kallimale rohkem meeldiks.

Tee talle massaži

Massaaž on kindlasti üks erutavamaid asju üldse. Sensuaalne mudimine üle mehe keha lõõgastab ta pinges lihaseid ning sensuaalsed liigutused viivad ta kiiremini erutuseni kui arvata oskad.

Ole enesekindel

Usaldus on meeste jaoks tohutult oluline, seetõttu peaksite mõlemad selle hoidmise nimel pingutama. Üks tähtsamaid osasid usalduse juures on enesekindlus, mis ei lase kahtlustel usaldust lõhkuda. Mis aga erutab meest, on naine, kes teab täpselt keda ja mida ning kuidas soovib.

Kanna märga T-särki

Eriti tõhus on erutuseks on märja t-särgi kandmine ilma rinnahoidjata. Nii näeb mees sinu kikkis rinnanibusid ning tunnetab koheselt kuidas tema peenis erutusest tuksuma hakkab. Võid kindel olla, et järgmisel hetkel leiad end mööda seina surutuna kallimaga kuumalt suudlemas.

Telefoniseks

Telefoniseks on parim võimalus end ja oma kallimat distantsilt lõbustada. Algus võib olla üsnagi kohmakas kuid mida rohkem seda praktiseerite, seda suuremaks naudinguks telefoniseks muutub. Suurepärane võimalus panna oma fantaasia tööle ning avada oma saladustekamber kõige suuremate seksi unistustega, mida varem kallimale pole julgenud avada. Usalda meid - su kallim ei hoia end enam ealeski tagasi, kui kuuleb sinu tegelikest põletavatest unelmatest.

Hankige seksilelusid

Paljud mehed armastavad kasutada dildosid ja muid seksimänguasju naise rahuldamisel. Hea moodus mõlema sugupoole rahuldamiseks on koos sekspoodi minna ning arutades välja valida just teile sobivad mänguasjad. Näiteks õige vibraator suudab mõne sekundi jooksul tekitada imelisi naudinguid enne tõelist seksiseiklust kallimaga. See vürtsitab oluliselt teie voodielu.

Riietu õrritavalt

Ükskõik, kas lähete välja või jääte koju, võivad seksikad riided väga lihtsalt mehi seksile mõtlema panna. Tihti piisab vaid läbipaistvast seelikust või rinnahoidja unustamisest. See mõte jääb teda painama ning ta suudab vaid sinu kehast mõelda. See aitab tal ka seksi ajal mõtetega rohkem kohal olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles