Toetusavaldus Harryle ja Meghanile? Kuninganna Elizabeth II kandis erilist prossi

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Kas Elizabeth II kandis tõesti prossi, mis avaldas toetust Harry ja Meghani eemaldumisele kuninglikust elust?
Kas Elizabeth II kandis tõesti prossi, mis avaldas toetust Harry ja Meghani eemaldumisele kuninglikust elust? Foto: Joe Giddens/PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti monarh Elizabeth II on kuulus oma kaunite pastelsete kostüümide poolest. Vahel ehivad tema kostüüme ka erinevad prossid, mille tähenduse üle meedias sageli spekuleeritakse.

Paljud usuvad, et kuninganna Elisabeth II saadab oma stiilivalikutega salajasi sõnumeid, olgu need siis päevapoliitilistel teemadel või arvamusavaldus teiste maailma liidrite kohta, vahendab Elite Daily.

Eelmisel pühapäeval külastas monarh Sandringhamis hommikust jumalateenistust, kandes erilist prossi. Lumehelbekujulise prossi kinkis talle endine Kanada kindralkuberner David Johnson ning kuna ehe on seotud Kanadaga, siis peavad vaatlejad seda toetusavalduseks kuningaperet hiljuti raputanud sündmusele.

Kuninganna Elizabeth II eelmisel pühapäeval Sandringhamis, kaunis helesinises kostüümis, kandes erilist, Kanada-teemalist prossi.
Kuninganna Elizabeth II eelmisel pühapäeval Sandringhamis, kaunis helesinises kostüümis, kandes erilist, Kanada-teemalist prossi. Foto: Paul Marriott via www.imago-images.de/imago images/Paul Marriott/Scanpix

Prints Harry ja Meghan Markle teatasid hiljuti avalikkusele, et astuvad välja kuninglikust elust ning kolivad Kanadasse, kus on üks nende uusi residentse.

Kuninganna kõnealune pross oli kinnitatud kaunile helesinisele kostüümile ning komplektile pani punkti sama värvi kübar, mida ehtis siniroheline kaunistus. Valge pross paistis sinisel taustal aga väga hästi silma, seega arvatakse, et monarh sooviski oma kostüümiga seda toetusavaldust eriliselt rõhutada.

Kuninganna Elizabeth II kandmas kaamelikarva kostüümi 12. jaanuaril kirikusse minnes. Samas toonis kostüümi kandis Sussexi hertsoginna Meghan paar päeva varem, seega peetakse seda kuningannapoolseks toetusavalduseks.
Kuninganna Elizabeth II kandmas kaamelikarva kostüümi 12. jaanuaril kirikusse minnes. Samas toonis kostüümi kandis Sussexi hertsoginna Meghan paar päeva varem, seega peetakse seda kuningannapoolseks toetusavalduseks. Foto: Joe Giddens/AP/Scanpix

Meedia usub, et see pole ainuke toetusavaldus Sussexitele, sest ka vahetult peale ametlikku teadaannet Harry ja Meghani lahkumisest kandis kuninganna tavatut riietust. Nimelt on Elizabeth II kuulus oma pastelsetes toonides kostüümide poolest, kuid ühel pühapäeval kandis ta kaamelikarva komplekti. Seda seostatakse Meghan Markle'i seljas olnud samatoonilise Massimo Dutti riietusega, mida naine vaid paar päeva enne seda kandnud oli.

Sussexi hertsoginna Meghan kandmas pruuni kostüümi külaskäigul Londonis asuvasse Kanada majja 7. jaanuaril.
Sussexi hertsoginna Meghan kandmas pruuni kostüümi külaskäigul Londonis asuvasse Kanada majja 7. jaanuaril. Foto: Anwar Hussein/EMPICS Entertainment/Scanpix

Kuigi mõned peavad kuninganna stiilivalikud ning aksessuaare lihtsalt rõivastuseks, väidab tema kauaaegne stilist Angela Kelly vastupidist. Oma memuaariraamatus «The Other Side of the Coin» (eesti k «Mündi teine pool») toob ta välja, et kuninganna riietus on tihti juba mitu kuud ette planeeritud ning selle elemendid on väga harva juhuslikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles