Nabiti kinni kaval kelm, kes abiellus 25 aasta jooksul 60 korda

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Politsei nabis kinni 45-aastase Abu Bakeri, kes oli nii tegus ja ahne, et jõudis 25 aasta vältel abielluda 60 korda. Põhjused polnud sugugi selles, et ta oleks kange naistehimu olnud, vahendab Dhaka Tribune.

Politseiametnikud ütlevad, et kohalikud tunnevad meest kui pagariõpetajat. Ta abiellus esimest korda 20-aastaselt. Pärast seda on ta abielus olnud veel jahmatavad 60 korda. Tekib küsimus, et kuidas ta küll jõudis? Vastus on lihtne: rahaahnus paneb rattad käima.

Mees kasutas abielude sõlmimiseks võltsdokumente, mille peal oli info, et ta on kas vallaline või just leseks jäänud. Suli võeti kinni tänu tema abikaasa Rosy Khanumile, kes esitas mehe kohta avalduse. Ka Rosyga abielluti võltsdokumenti kasutades. Dokumentide järgi oli mehe nimi Shaheen Alam.

Peale Rosyga abiellumist nõudis mees äialt kaasavara, ent too saatis ta pikalt. Hiljem varastas mees Rosy vennalt 80 000 Bangladeshi takat (umbes 860 eurot) ja põgenes. Olgu mainitud, et sellise summa kokkukraapimiseks tuleb seal riigis vaeva näha keskmiselt aasta, olenevalt palgast ilmselt kauemgi.

Hoolimata sellest, et mees abiellus 60 korda, oli tal vaid seitse last. Ta abiellus vaid rahalistel põhjustel ja kui noos käes, püüdis ta ruttu lahutada, et järgmine potentsiaalne tuluallikas leida.

Kelm elas ühel ja samal ajal nii oma naise Sazeda Begui kui ka veel kahe naise ning seitsme lapsega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles