Kolm põhjust, miks just nüüd on õige aeg õhuniisuti osta

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Õhuniisuti parandab elukvaliteeti tunduvalt.
Õhuniisuti parandab elukvaliteeti tunduvalt. Foto: Shutterstock

Ketendav nahk ja kuivavad silmad ei ole kuidagi põhjustatud õues valitsevast ilmast. Asi on hoopis küttekehas, mida kodudes ja mujal kasutatakse. Kuiv õhk aga põhjustab kehva enesetunnet, kirjutab Tip Hero.

Kütet ei saa paraku välja lülitada, aga hea tervise nimel tuleks hankida õhuniisutaja. Võid arvata, et õhuniisutaja on lihtsalt üks järgmistest moeelementidest, aga tegelikult päästab see sinu tervise. Lülita see lihtsalt ööseks (vajadusel ka päeval) sisse ja jälgi, kuidas enesetunne paremaks muutub.

Siin on sümptomid, mis tekivad, kui õhk on liiga kuiv:

1. Leevendab silmade kuivust

On üsna tavapärane, et kütteperioodil muutub kontori ja kodu õhuniiskuse protsent madalaks. Kuiva õhuga kuivavad ka limaskestad: silmad, huuled ja isegi nahal on ebamugav tunne. Kuiv õhk suurendab grippi haigestumise riski.

Õhuniisutaja hoiab enesetunde hea, eriti just ööune ajal.

2. Norskamine

Kuivavõitu limaskestad on suure tõenäosusega põhjus, miks oled viimasel ajal norskama hakanud. Kuiv õhk süvendab sümptomeid. Õhuniisutaja hoiab kurgu niiskena, mis leevendab norskamist või kõrvaldab täielikult.

3. Sinu nahk tunneb end paremini

Kuiv, ärritunud ja ketendav nahk on kuiva õhu tulemus. Kui keha ei saa 8-tunnise une jooksul piisavalt niiskust, lahendab korralik õhuniisutaja kõik tekkinud sümptomid.

Jäta õhuniisutaja ööseks tööle ja tunned end juba paari päeva pärast paremini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles