Casting Call! Just sinust võib saada järgmine Mrs. Europe Estonia 2020

Naine
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Oled mõelnud, et sooviksid õnne proovida missinduses? Sinu vanus jääb 28-45 eluaasta vahele? Kui vastasid mõlemale küsimusele jah, siis see võistlus on mõeldud just sinule!

Angel Models Agency kuulutab välja castingu Mrs.Europe Estonia 2020 konkursil osalemiseks. Casting kestab 1. aprillini.

Osalema on oodatud kõik naised, kelle vanus jääb vahemikku 28-45 eluaastat. Vahet ei ole, kas osaleja on abielus, lahutatud, lastega või ilma. Oluline on eelkõige inimene!

Mrs Euroopa 2019 Ljudmilla Karpikova sõnul on konkursi eesmärk leida julgeid, enesekindlaid ja kauneid naisterahvaid, kes suudaksid murda kuvandit, et inimese ilu tuleb lisaks välisest kaunidusest ka inimese sisemusest.

«Nii hingeline rahulolu kui rõõmsameelsus on aluseks välisele kaunidusele ja aktiivsus ning sportlikkus on alati moes. Ilu on tervislik eluviis,» lisab ta.

«Konkursil ootab finaliste ees mitu erinevat vooru, seal hulgas talendivoor ning stiliseeritud rahvariiete voor. Konkursi Mrs. Europe Estonia 2020 võitja esindab Eestit rahvusvahelisel konkursil Mrs. Europe 2020, mis toimub 26. septembril Estonia teatris Tallinnas. Kasutage juhust, ootame teid castingule!»

Ljudmilla Karpikova
Ljudmilla Karpikova Foto: Angel Models Agency

Osalemiseks

Saada endast kolm pilti (portree, täispikkuses ning bikiinipilt) koos lühitutvustusega e-posti aadressile angelmodelseu@gmail.com. NB! Ära unusta märkida kirja teemaks «Mrs. Europe Estonia 2020». Konkursil osalemine on tasuline.

Sobivate kandidaatidega castinguid korraldatakse kuni 1. aprillini. Castingul osalemine on tasuta.

Konkursi finaal toimub klubis Prive 19.aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles